Тъгата, която вдъхнови Кайли Миноуг да създава нова музика

Любопитно 04.04.2023 16:51 Снимка: ДНЕС+

Тъгата, която вдъхнови Кайли Миноуг да създава нова музика

По всичко изглежда, че Кайли Миноуг отваря нова страница от живота си. Причината е че, 54-годишната изпълнителка преживява неприятности в личен план. Но от друга страна пък именно това се превръща в нейно вдъхновение и стимул за създаване на нова музика.

През изминалия февруари Кайли се е разделила с дългогодишния си приятел. Близо пет години звездата бе във връзка с Пол Соломонс, бивш творчески директор на британското GQ. Двамата изглеждаха истински привързани един към друг и дори през 2021 г. се носеха слухове за годеж.

Но по причини, които Кайли публично не разкрива, двойката е решила да прекрати отношенията си. Източници обаче споделят пред The Sun, че това вероятно се е случило заради трудността да се поддържа връзка от разстояние. Преди малко повече от година, певицата изненадващо реши да се завърне за постоянно в родната си Австралия, след близо 30 години живот в Лондон. Приятелят ѝ Пол пък, отказа да напусне Обединеното кралство.

Първоначално желанието на Кайли бе да не се шуми особено около раздялата. Сега обаче звездата е решила да излее разбитото си сърце в нов сингъл и да разкаже чрез музиката за някои от миналите си взаимоотношения, пише Mail Online. За целта тя вече е обединила усилия с продуцента Скай Адамс, с когото е работила неведнъж, включително за хитове като "Dancing" и "Stop me from Falling".

Вероятно това ще бъде емоционална поп музика, в характерния за певицата стил. Впоследствие сингълът ще бъде включен в следващия албум на Кайли.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648