Странният подарък на Самюъл Джаксън за сватбата на Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс

Любопитно 21.07.2023 11:26 Снимка: ДНЕС+

Странният подарък на Самюъл Джаксън за сватбата на Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс

Оказва се, че Самюъл Л. Джаксън е много мил по отношение на своите приятели. И при важни поводи им прави щедри подаръци. Или пък странни и нестандартни - въпрос на гледна точка.

Наскоро актьорът от "Неуязвимият" даде обширно интервю за Vulture, в което си спомни как е подарил пчелен кошер на Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс. Поводът - сватбата им през 2008 г.

74-годишният актьор разкри, че се е запознал с Рейнолдс чрез Йохансон, с която участват заедно във филмите на Марвел. А тя често, като голям любител, говорела за природата.

"Ето защо накарах асистента ми да отиде и да купи кошер с пчели, както и костюми и всичко останали необходими атрибути", спомня си Самюъл. "И те отглеждаха насекомите известно време. Дори имаха добра реколта от мед в продължение на няколко години, докато бяха женени."

"Но един ден пчелите просто изоставиха кошера, може би дори и майката. Не знам какво точно се случи", добави Джаксън.

Може би причината е, че Йохансон и Рейнолдс се развеждат през 2011 г. Година по-късно той сключва брак с Блейк Лайвли, с която имат вече четири деца, припомнят от People.

През 2014 г. актрисата от "Черната вдовица" пък се омъжва за френския журналист Ромен Дориак, с когото, макар да имат една дъщеря, се разделят през 2017 г. Понастоящем Скарлет е омъжена за сценариста и звезда от Saturday Night Live - Колин Джост. Двойката застава пред олтара през 2020 г. и малко след това посрещна първия си син.

И тъй като Скарлет рядко е откровена за личния си живот, малко хора са запознати с факта, че тя се е омъжвала три пъти. Преди време актрисата участва в подкаста на Гуинет Полтроу - Goop, където реши са разкрие какво е научила от предишните си връзки. Включително и от не толкова известния си първи си брак с Райън Рейнолдс.

Определяйки Райън като "наистина добър човек", Скарлет уточнява, че една от причините да се разделят е заради трудността да бъдеш с някой, "който прави същото като теб". И въпреки всичко, тя не съжалява, че се е омъжила за актьора, защото връзката между тях е била много романтична.

Самият Самюъл Л. Джаксън в интервюто за Vulture се изказва ласкаво за колегата си Рейнолдс, определяйки го като човек, "с когото можеш изключително да се забавляваш". И си спомня за съвместното им участие във вилма "Бодигард на убиеца" от 2017 г.

"Определено не е най-добрият ми филм. Но пък аз и Райън прекарахме страхотно време заедно, много се смяхме", допълва актьорът.

CHF CHF 1 2.01778
GBP GBP 1 2.26558
RON RON 10 3.93084
TRY TRY 100 5.65362
USD USD 1 1.83957