"Смъртта може да почака", Даниел Крейг и изтече ли информация за новия филм

Любопитно 09.06.2020 17:40 Снимка: ДНЕС+

"Смъртта може да почака", Даниел Крейг и изтече ли информация за новия филм

"Смъртта може да почака" трябваше вече да се е завъртял по кината, но заради коронавируса ще почакаме още няколко месеца, за да видим филма.

Естествено, всички са вперили поглед в него, защото това трябва да е последното превъплъщение на Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд.

До момента около сюжета не се знае много - само основните щрихи, които са си задължителни за тези филми. В общи линии, че ще има злодей (Рами Малек), който има зъл план, и само г-н Бонд може да го спре.

От The Guardian обаче разбираме, че е изтекла информация, която определено може да промени както самия филм, така и всички след него. В следващите редове може да има сюжетни разкрития.

The Guardian са се натъкнали на списъци с обаждания, от които са разбрали, че една от сцените, заснети в Италия миналата година, е включвала петгодишно момиченце на име Матилд. И според тях тя е дъщеря на Джеймс Бонд, защото "Смъртта може да почака" е ситуиран точно пет години след "Спектър" (2015 г.).

И първите сцени ще покажат как Бонд прекарва спокойно дните си в пенсия заедно с Маделин Суон (Леа Сейду). Разбира се, няма как да сме напълно сигурни, че гореописаното е истина и ще бъде застъпено във филма, но пък определено ни се нрави./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81062
GBP GBP 1 2.29841
RON RON 10 3.97421
TRY TRY 10 1.93698
USD USD 1 1.6565