Слага ли край на актьорската си кариера Силвестър Сталоун

Любопитно 12.01.2023 18:05 Снимка: ДНЕС+

Слага ли край на актьорската си кариера Силвестър Сталоун

Историята на Силвестър Сталоун е толкова прославена, че оформя начина, по който си представяме холивудската мечта. Млад актьор без име пише сценарий, продава го на студио, бори се да изиграе главната роля и - заради неговите усилия, вяра и талант - филмът го превръща в звезда.

Повече от звезда, всъщност. "Роки" и последвалите продължения помогнаха за утвърждаването на Сталоун като един от най-известните актьори на Холивуд. В продължение на почти 50 години Сталоун пише, играе, продуцира и режисира много от собствените си проекти. Но след последната си двойна роля - водещ и изпълнителен продуцент на сериала Tulsa King на Paramount+, Сталоун може да остане само зад камерата в бъдещите си творчески начинания.

Когато от Indie Wire го питат дали възнамерява да пише някакви нови проекти, които да режисира и да участва в тях, Сталоун отговаря: "Може, но вероятно не и като актьор. Съмнявам се в актьорския аспект на това. Мисля, че това може да е лебедовата ми песен."

Ако е така, Tulsa King наистина се окаже последният път, когато Силвестър Сталоун застава пред камерата. И това ще бъде отлично изпращане. Сериалът, създаден от Тейлър Шеридън, който стои зад "Йелоустоун", е криминалната драма. Той показва Слай в ролята на Дуайт Манфреди, мафиотски бос в изгнание от Ню Йорк, който започва всичко отначало в Тълса, Оклахома.

Като изпълнителен продуцент на сериала, Сталоун се занимава с образа на Манфреди по време на предварителната продукция, за да се опита да го доближи максимално до личността на героя си.

По-късно тази година Силвестър Сталоун ще може да бъде видян в "Пазители на галактиката Vol. 3" и "Непобедимите 4".

CHF CHF 1 2.04563
GBP GBP 1 2.31259
RON RON 10 3.92982
TRY TRY 100 5.55708
USD USD 1 1.82583