Силвестър Сталоун и първата му голяма роля в сериал

Любопитно 07.12.2021 18:36 Снимка: ДНЕС+

Силвестър Сталоун и първата му голяма роля в сериал

Силвестър Сталоун е от актьорите в Холивуд, които могат да се похвалят с наистина богата кариера и много, ама наистина много филми, в които са участвали.

Сталоун е част от киното вече над 50 години, но за всички тези години той остана верен на филмите и така и не взе главна роля в някой сериал. Е, това скоро ще се промени.

От The Hollywood Reporter разбираме, че Сталоун ще участва в създадения от Тайлър Шеридан сериал Kansas City за Paramount+. Сюжетът ще ни запознае със Сал (Сталоун) - мафиот от Ню Йорк, който е принуден да напусне Голямата ябълка и да се премести в далеч по-малки град Канзас Сити, Мисури.

В новия град Сал ще трябва да наложи мафиотското си италианско семейство, което ще се окаже малко по-трудно от очакваното. Ако Силвестър Сталоун и Шеридан не са достатъчни, за да ни убедят, че сериалът ще си струва, то фактът, че Терънс Уинтър ("Семейство Сопрано", "Вълкът от Уолстрийт") ще напише сценария вече трябва.

За момента няма яснота нито кога се очаква да започнат снимките, нито кога евентуално ще можем да видим Kansas City./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448