Сидни Суини отговори на критиките, че "не е красива и талантлива"

Любопитно 19.04.2024 19:17 Снимка: ДНЕС+

Сидни Суини отговори на критиките, че "не е красива и талантлива"

Сидни Суини яростно отвърна на холивудска продуцентка, която разкритикува актьорските й способности и я нарече "некрасива".

Карол Баум не спести нищо, след като се прицели в 26-годишната актриса, докато разговаря с филмовия критик на New York Times Джанет Маслин пред публика на живо. Именно по време на тази дискусия, тя обвини Сидни, че не може да играе, след като изгледала филма й "Обичам да те мразя", който на свой ред определи като "негледаем".

Американската звезда беше защитена от фенове, които побързаха да обвинят Баум в ревност и заявиха, че тя е пример за женомразка.

Суини наруши мълчанието си, критикувайки Баум, че е нападналa друга жена в индустрията. "Колко e тъжно, че жена в позицията да сподели своята експертиза и опит, избира вместо това да атакува друга жена", каза представител на Суини пред Daily Mail. "Ако това е, което тя е научила през десетилетията си в индустрията и смята, че е подходящо да преподава на учениците си, е срамно. Да омаловажаваш несправедливо друга жена продуцент, говори много за характера на г-жа Баум", допълва още човек от екипа на актрисата.

CHF CHF 1 1.97878
GBP GBP 1 2.28913
RON RON 10 3.93187
TRY TRY 100 5.59205
USD USD 1 1.80029