Шарън Стоун по бански

Любопитно 26.05.2023 14:08 Снимка: ДНЕС+

Шарън Стоун по бански

Шарън Стоун е напълно готова за лятото - по собствените ѝ думи. И това, както се оказва, не са празни приказки. За да подкрепи изказването си, актрисата публикува невероятно селфи, на което позира с изрязан секси бански.

65-годишната звезда се включи в Instagram, за да сподели кадъра с многобройните си почитатели. Тя позира пред огромно огледало, което е част от интериора на пищно обзаведеното ѝ имение в Бевърли Хилс. Към малките зелени бикини с животински принт, Шарън носи единствено тъмни слънчеви очила, а късата ѝ руса коса е оформена на леки, небрежни вълни.

На заден план се забелязват мебели в класически стил, които са в синхрон с красивата колона с орнаменти, а над всичко това стои огромен портрет на Мерилин Монро.

"Готова за лятото", написа звездата от "Първичен инстинкт" към снимката.

Много от 3,5-те милиона последователи на актрисата се включиха с коментари, изразявайки възхищението си от запазената за годините фигура на Шарън. Но най-добрите реакции дойдоха от колегите ѝ. Звездата от "Белият олеандър" Мишел Пфайфър, както и Приянка Чопра, реагираха с поредица от положителни емотикони.

Шарън явно няма никакви угризения да демонстрира зашеметяващия си външен вид на всяка възраст, пише Hollywood Life. В интервю за New Yorker през 2021 г. тя открито говори за напредването на годините и по-конкретно за жените в Холивуд, преминали 40 години, които изживяват заради това "труден период".

"Наистина не разбирам каква е причината", каза тогава тя. "Това е моментът, в който жената е най-красива, способна и успешна. И ако има някаква причина да бъде потискана, то това е заради страха да не стане по-могъща и силна от мъжете."

А колкото до завидната си физика и начина по който я поддържа, акрисата сподели, че това е "нещо много и по-просто, отколкото някой може да си помисли."

"Не ям преработена храна. Не пия кофеин и много рядко ще посегна към алкохол или газирана напитка", обясни Шарън. "Но ям месо и черен шоколад. Слагам захар в чая, ако ми се иска. Съобразявам се единствено с глутена, тъй като страдам от автоимунното заболяване цьолиакия."

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648