Шаная Туейн яла мухлясал хляб

Любопитно 09.07.2024 17:34 Снимка: ДНЕС+

Шаная Туейн яла мухлясал хляб

Певицата разказа за трудното си детство

Днес Шаная Туейн може и да е една от най-популярните и богати изпълнителки в света, но животът й не винаги е бил толкова идиличен.

Самата тя сподели в интервю, че детството й в Онтарио е преминало в такава бедност, че храната трудно стигала за всеки член на семейството й.

"Вкъщи денят за пазаруване се превръщаше в събитие", разказва тя. "Понякога минаваха две-три седмици без да се купи никаква храна. Оставаше ни само мухлясал хляб. Ако в хладилника имаше само горчица, просто слагахме горчица върху хляба и така отивахме на училище".

Шаная израства с майка си Шарън, която страдала от депресия, а доведеният ѝ баща Джери често ставал жертва на расова дискриминация в опитите си да си намери работа. Тя имала още четиримата полубратя и сестри.

За да помогне на семейния бюджет, майката на Шаная започва да я води на участия в барове, когато тя е само на осем години. Малката певица можела да се изявява само в много късните часове на нощта, след като се спре да се сервира алкохол.

"Беше неудобно. Беше шумно. Беше задимено - наистина задимено. Винаги миришеше на бира и алкохол, застоял алкохол", спомня си Туейн.

Понякога доведеният баща на певицата придружавал нея и Шарън.

CHF CHF 1 2.02028
GBP GBP 1 2.32635
RON RON 10 3.93298
TRY TRY 100 5.46945
USD USD 1 1.80095