Шакира подготвя документален филм

Любопитно 27.11.2023 13:01 Снимка: ДНЕС+

Шакира подготвя документален филм

Шакира подготвя документален филм, който ще се фокусира върху драматичните промени, настъпили в живота ѝ след раздялата й с Жерар Пике, съобщи "Daily Mail".

Месеци след краха на връзката им колумбийската изпълнителка пусна песен, в която отчасти обясни защо се е стигнало дотук. "Замени Rolex за Casio", гласи реплика в текста, загатваща, че става въпрос за изневяра от страна на спортиста. Припомняме, че тя и Пике се разделиха през май миналата година след 11 години съвместен живот, пише Дир.бг.

Иначе за документалния филм се заговори след като Шакира бе заснета с оператори в автомобила си, когато трябваше да дава показания за данъчните измами, а те носели нагръдници на "Film Crew". На певицата й бе наложена глоба за няколко милиона, породена от финансови измами, за които се призна за виновна. Благодарение на споразумението, което успя да сключи в съда, тя избегна затвора на този етап.

"Възхищавам се изключително много на тези, които са се борили с несправедливостите докрай, но за мен днес победата е да си върна времето за децата и кариерата", заяви след процеса тя. И упрекна испанските власти, че я преследват, като обясни, че нейният случай е подобен на други, при които властите преследват "високопоставени лица".

CHF CHF 1 2.04928
GBP GBP 1 2.28431
RON RON 10 3.93781
TRY TRY 100 5.78422
USD USD 1 1.80161