Селена Гомес за най-неудобните и любимите ѝ рокли

Любопитно 10.06.2021 16:55 Снимка: ДНЕС+

Селена Гомес за най-неудобните и любимите ѝ рокли

Селена Гомес е сред малкото прочути представителки на нежния пол, които качват свои снимки в социалните мрежи без грим. Явно 28-годишната певица и актриса държи не само на естествената красота, но и на естественото поведение. При това повече, отколкото на перфектната, но непрактична визия.

Наскоро тя сподели един факт, за който почитателите рядко се замислят, да не кажем, никога.

Изпълнителката на хита "Wolves" твърди, че върху жените се оказва по-голям натиск да извършват сложни промени в костюмите си по време на турнетата. И според нея е трудно да се намери баланс между ефектния външен вид и удобството. Не е лесно едновременно да пееш, да танцуваш и да се чувстваш добре в кожата си.

Във видеоклип от поредицата Life in Looks за Vogue Селена Гомес дава пример за една от най-неудобните рокли, които е носила някога - тази на Vera Wang, която облича специално за церемонията Met Gala 2015.

А един от най-любимите тоалети на Селена е дръзкият модел на Versace, с който излиза на Червения килим за връчването на наградите MTV Video Music Awards през 2013 г.

Тогава тя за първи път се е почувствала "като жена" и "усеща себе си". Защото за Гомес роклята на трябва не само да е "секси", но и да е "изразяване", цитират я от Bang Showbiz./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.78729
GBP GBP 1 2.28592
RON RON 10 3.97083
TRY TRY 10 1.89161
USD USD 1 1.64438