Селена Гомес, Selena + Chef, HBO Max и вторият сезон на кулинарното й шоу

Любопитно 14.01.2021 11:20 Снимка: ДНЕС+

Селена Гомес, Selena + Chef, HBO Max и вторият сезон на кулинарното й шоу

Досега Селена Гомес винаги ни е показвала, че не се отказва лесно. Явно твърдо е решена да се научи и да готви, защото на 21 януари ще тръгне вторият сезон на собственото й кулинарно шоу Selena + Chef по HBO Max.

Както и в първия сезон, така и в този, Селена ще върти тиганите под зоркото око на не един или двама шеф готвачи. И по-добре, защото нещата могат да станат смешно-страшни (или ще е по-точно да кажем страшно смешни...).

А с видео в Instagram Селена отсега ни подготвя психически точно за това - поредната доза смях, още горящи тигани и разпадащи се кухненски уреди в ръцете на непохватната актриса и певица.

И във втория сезон на шоуто дядото на Селена ще й удари едно рамо (дано не хвърчат и тигани) с полезни и практични кулинарни съвети. Ще се включат и цял отбор виртуални експерти, между които Греъм Елиът, Аарти Секейра и Хосе Андрес.

Но най-хубавото е, че Гомес ще продължи с даренията на благотворителни организации, но на кои точно - ще решават гостите в края на всеки епизод. Защото това е концепцията на предаването. /lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.7868
GBP GBP 1 2.26611
RON RON 10 4.01114
TRY TRY 10 2.28269
USD USD 1 1.61066