Селена Гомес, Selena + Chef, HBO Max и тертият сезон на шоуто на звездата

Любопитно 27.04.2021 11:37 Снимка: ДНЕС+

Селена Гомес, Selena + Chef, HBO Max и тертият сезон на шоуто на звездата

Селена Гомес може да се откаже от музикалния бизнес (въпреки че не ни се вярва), но по всичко личи, че ще продължава да готви в ефир. Или ще се опитва, за радост на многобройните й почитатели.

Миналото лято стартира кулинарното й шоу Selena + Chef, през януари започна вторият сезон, а в момента 28-годишна изпълнителка и актриса работи над третия сезон. Той ще се излъчва по стрийминг платформата HBO Max и тепърва ще станат ясни датата на премиерата и гостите.

От видеото, с което тя обяви началото на предстоящите епизоди в своя Instagram, става ясно, че можем да очакваме още от същото - нескопосани, но забавни опити, от страна звездата да готви в компанията на признати шеф-готвачи.

Все пак, целта не е просто да се забавляваме за сметка на Селена Гомес, а и да научим разни трикове в готварството от специалистите в бранша плюс някоя и друга изпитана рецепта.

И не само. Шоуто ще продължи да събира средства в помощ на благотворителни организации. В коя точно обаче ще отиват приходите, ще решават гостите в предаването, тоест шеф-готвачите.

Само от миналия сезон Selena + Chef успява да събере 360 000 щатски долара, уточняват от Deadline. Като се има популярността на предаването, нищо чудно с новите епизоди звездата да събере и повече./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81062
GBP GBP 1 2.29841
RON RON 10 3.97421
TRY TRY 10 1.93698
USD USD 1 1.6565