Седмичен хороскоп от 3 до 9 октомври 2022 г.

Любопитно 01.10.2022 15:17 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 3 до 9 октомври 2022 г.

Овен – Очаква ви труден период. Ще трябва да направите няколко компромиса и да бъдете търпеливи, преди да вземете решение. Мнозина ще бъдат заети да мислят за големи неща, като например преместване в нов дом или създаване на семейство. Свободните представители на знака ще имат възможност да влязат в романтична връзка и ще бъдат магнетично привлекателни. Внимавайте обаче на кого дарявате сърцето си. Възможни са любовни лъжи.

Телец – Седмица, която може да бъде затишие преди буря, особено ако работите в частен сектор, семеен бизнес и зависите само от себе си и от вашите действия. Дезорганизацията на другите може да ви изнерви много и да обърка всички планове, които вече сте направили. Възможно е схващане, особено в областта на шията, раменете и горната част на гръбначния стълб. Внимавайте какво вдигате и не се насилвайте.

Близнаци – Много активна работна седмица, особено по отношение на решенията, които трябва да бъдат взети. Стари теми излизат отново наяве. Някои напрегнати аспекти през периода могат да обхванат и областта на любовта. Напрежение, недоволство и прекомерни реакции от двете страни. Нервността и стресът могат да причинят храносмилателни проблеми. Вашите мечти могат да бъдат нещо повече от източник на вдъхновение. Можете да постигнете много, ако признаете грешките си и ги поправите. 

Рак – Нервността, но и съмненията могат да ви раздират през първите дни на седмицата. Ще бъдете по-чувствителни към критиките на другите. Не сте доволни от настоящата ситуация, затова трябва да подобрите нещо в поведението и действията си. В настоящият момент сте по-податливи на вируси, така че внимавайте къде и при кого отивате, и с кого излизате. Възможно е и активиране на хронични заболявания, особено ако прогнозата за времето ги засяга.

Лъв – Ако мислите за нови инвестиции, изчакайте малко. Всичко бавно се подобрява, така че бъдете малко по-търпеливи и вашите усилия скоро ще бъдат възнаградени. В областта на работата розите няма да цъфтят тази седмица, особено що се отнася до финанси и пари. Вашият ръководител или някой, с когото работите може да има проблеми, които ви засягат. Не участвайте в конфликти, които могат да ви разстроят през следващия период, свързани с работата.

Дева – В първия ден на тази седмица нощната повелителка Луната активира вашия знак, което говори за увеличени страсти, но и за нетърпение. С течение на дните към уикенда емоциите ви нарастват и кулминацията по време на почивните дни може да доведе до конфликти с партньора ви, особено по отношение на пътувания, деца или ако сте по-млади, може да има ревниви сцени, причинени от недоразумения и реакции, които ви довеждат до гняв.

Везни – Възможни проблеми с храносмилателните органи, особено със стомаха тази седмица. Внимавайте какво ядете, но също и каква е причината за вашата нервност. Животът и страстта се събуждат във вас, така че е време да бъдете активни в нови връзки и запознанства. Свободните Везни имат шанс да им се случи нещо хубаво тази седмица, евентуално да срещнат някого на много странни места или по необичаен начин.

Скорпион – Това е една седмица пълна с предизвикателства за вас. Пригответе се за усърдна работа. Възможно е недоброжелателите да се опитат да ви провокират и да се опитват да ви въвлекат в конфликт. Покажете търпение и такт. Сега чувствате, че е най-добре да отмените всичките си планове и да се изолирате, доколкото е възможно. Правете всичко, което ви подсказва интуицията, защото сега трябва да отделите време за своята духовна страна.

Стрелец – Доброто настроение, вкусът към живота, както и силата и енергията ще  останат с вас през цялото време. Късметът в крайна сметка може да ви се усмихне. Гледайте напред, не поглеждайте назад, мислете за бъдещето. Вашето мислене е практично и последователно. Готвите се да направите някаква реформа. На ясно сте с отговорността, която поемате. Наближават добри промени. Колелото на съдбата скоро ще се завърти за вас.

Козирог – Много продуктивна седмица, през която можете да решите много важни задачи. Резултатите ще бъдат дори по-високи от очакваните. Ще почувствате, че успехът е много близко. В средата на седмицата може да се сблъскате с необходимостта да направите своя избор - действайте спокойно, без да бързате. Понякога ще трябва да вземате решения в движение. Колкото по-активни и гъвкави сте, толкова по-лесно ще можете да намерите правилните решения.

Водолей – Възможно е да се наложи да се изправите пред последствията от ваши действия. Избягвайте пристрастието и вярата в непогрешимостта на собствената си преценка. Трудностите изглеждат по-големи, отколкото са в действителност. Съществува опасност да повторите стари грешките в личния си живот, само защото е по-удобно да вървите по отъпкания път. Задават се промени, чрез които можете да достигнете до нови брегове, но за да преминете на новият бряг, първо трябва да напуснете стария.

Риби – Вие постоянно променяте плановете си, захващате се за едно, после за друго. Имате нужда от ясен план за действие. Вслушайте се в съветите на приятели или роднини. Добре е да завършите това, което вече сте започнали. Завършете ремонта у дома, направете общо почистване. Възприемайте критиките по ваш адрес без обида, те са конструктивни и могат да ви бъдат полезни, ако ги вземете под внимание. Има шанс да получите някаква парична сума. 

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648