Родителите на жената на Кание са в стрес заради поведението й

Любопитно 12.02.2024 16:36 Снимка: ДНЕС+

Родителите на жената на Кание са в стрес заради поведението й

Според тях музикантът я "държи в капан"

Поредната разголена поява на съпругата на Кание Уест - Бианка Ченсори, буквално е предизвикала стрес на родителите й, които не можели да я познаят.

Подобно на хиляди потребители в социалните мрежи, които разкритикуваха поведението на музиканта спрямо съпругата му, майката и бащата на австралийката също били в ужас от начина, по който той я контролира.

Чашата преляла след като тя беше заснета да придружава Кание чисто гола, като под прозрачния дъждобран, който носеше, само няколко надписа прикриваха гърдите и интимните й части.

"Семейството и приятелите й са ужасени, защото нещата стават все по-зле и по-зле. Бианка очевидно не осъзнава, че това, което облече, е не само отвратително и дава лош пример, но и потенциално нарушава закона. Междувременно Кание е покрит с пет ката дрехи и докато на съпругата му изглеждаше, че й е студено, докато беше гола и увита в найлон, той дори не й предложи едно от своите пелерини", споделя близък до семейство Ченсори.

 

"Родителите й са ужасно притеснени от случващото се, защото не могат да я разпознаят. Тя не би направила това, освен ако по някакъв начин не е контролирана. Той продължава да го прави, като й замазва очите като й дава повече дялове и собственост върху различни проекти, които прави, включително модната си линия", допълва още мъжът. 

CHF CHF 1 2.0566
GBP GBP 1 2.28434
RON RON 10 3.93053
TRY TRY 100 5.8357
USD USD 1 1.80945