Психологът Христиана напуснала работата си заради "Ергенът"

Любопитно 29.02.2024 17:35 Снимка: ДНЕС+

Психологът Христиана напуснала работата си заради "Ергенът"

Безспорно една от най-коментираните и колоритни участнички в новия сезон на "Ергенът" е Христиана от Кюстендил.

Още с появата си в риалити шоуто тя не остави зрителите равнодушни, някои, от които я разкритикуваха, че поведението й не кореспондира с професията, която практикува, а именно детски психолог. Основната тема, която беше дискутирана, както между останалите момичета, така и в социалните мрежи, беше повечкото алкохол, който тя изпи още първата вечер и разправиите, в които влезе с други участнички. Според мнозина такъв човек не бива да работи с деца. 

Това принуди Христиана да напише пост във фейсбук групата на родния си град Кюстендил, в който да изясни, че заради участието си в "Ергенът" тя е прекратила професионалните си ангажименти към учениците, с които работи.

"Много се чудех дали да напиша нещо, дали дължа обяснение на някого, но реших, че ще напиша няколко реда. Мили съграждани, това е просто едно шоу, гледайте го, нещата не изглеждат винаги така, както ги показват. Не РАБОТЯ с ДЕЦА, не работя много преди предаването като ПСИХОЛОГ, всичко е провокация. Благодаря Ви, хубав ден от мен", написа в групата "Аз съм от Кюстендил" Христиана.

Думите на блондинката предизвикаха както положителни, така и отрицателни коментари. Не малка част от съгражданите й не харесват поведението й и дори признават, че се срамуват, че живеят в едно и също населено място с нея. Други обаче споделят, че им допада нейната откровеност и че не се преструва на такава, каквато не е, само защото участва в риалити шоу и я снимат с камери.

Текстът, който Христина публикува

Текстът, който Христина публикува

CHF CHF 1 2.013
GBP GBP 1 2.28956
RON RON 10 3.93393
TRY TRY 100 5.68004
USD USD 1 1.83612