Принцеса Шарлийн - откровена както никога досега

Любопитно 16.12.2022 13:16 Снимка: ДНЕС+

Принцеса Шарлийн - откровена както никога досега

Откакто се завърна към обществените си задължения преди няколко месеца, всяка проява на принцеса Шарлийн е следена изкъсо. Освен че поданиците й се вълнуват как се чувства след здравословните си проблеми, тя е и една от най-обичаните принцеси в Европа.

За първи път от повече от година Шарлийн говори открито за здравето си, живота със семейството си и ролята си в Монако в откровено интервю с Monaco Matin. "Първо искам да кажа, че се чувствам много по-добре днес, отколкото в последните години", казва 44-годишната принцеса.

Тя допълва че изпитва по-малко болка и по-голям прилив на енергия, и че продължава да се възстановява. "Ще отнеме време, но съм щастлива. Семейството ми и тези, които обичам, са моята подкрепа."

Снимка 599568

Източник: GettyImages

Шарлийн казва, че е по-предпазлива за бъдещето и че за момента живее ден за ден. Основната й грижа са децата и всички отговорности, които те имат като част от княжеското семейство на Монако.

Снимка 599569

Източник: GettyImages

"Когато със съпруга ми отиваме на официално събитие, им обясняваме какво точно е то", казва тя по повод осемгодишните си близнаци принц Жак и принцеса Габриела. "Те обичат да ни придружават, обичаме да правим тези неща четиримата заедно."

Снимка 599572

Източник: GettyImages

Принцеса Шарлийн споделя и още подробности за това как се разбират Жак и Габриела. "Имат си собствен език", казва тя и допълва, че принц Алберт ги нарича "съучастници" заради начина, по който толкова добре се допълват и подкрепят./lifestyle.bg

CHF CHF 1 2.05078
GBP GBP 1 2.31374
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.57012
USD USD 1 1.82993