Принц Уилям на рождения си ден - щастлив, но без Кейт Мидълтън

Любопитно 22.06.2024 18:02 Снимка: ДНЕС+

Принц Уилям на рождения си ден - щастлив, но без Кейт Мидълтън

Вчера, 21 юни, принц Уилям навърши 42 години. И както традицията в кралския двор повелява, поводът бе отбелязан с нова лична снимка в профила на принца и принцесата на Уелс.

На нея виждаме бъдещия крал в компанията на трите му деца. Кадърът е по-различен от тези, които сме свикнали да виждаме, защото е много непринуден. Но една подробност веднага прави впечатление - че на него липсва Кейт Мидълтън.

Седмица по-рано в същия профил в Instagram тя честити Деня на бащата на своя съпруг с друга подобна снимка от същата фотосесия. И отново липсваше в цялата картинка. 

"Честит рожден ден, татко. Всички те обичаме много", пише в последния пост. И посланието отново е подписано от Катрин, принцесата на Уелс.

И докато в коментарите мнозина написаха, че това е най-страхотната снимка на семейството, която са виждали досега, други все пак се чудеха защо Кейт отново липсва, особено като се има предвид факта, че наскоро тя сподели първата си самостоятелна снимка след обявяването на диагнозата рак.

Най-вероятно решението е било на Мидълтън, а причината - да се обърне достатъчно внимание на принц Уилям и на това колко страхотен баща и съпруг е. Защото ако и тя бе в кадъра, всички щяха да коментират как изглежда и отново да се хванат за това и онова. Така че уважаваме това решение.

В профила на британското кралско семейство пък бе публикувана черно-бяла снимка на младия крал Чарлз и принц Уилям като бебе, с която монархът честити публично празника на по-големия си син.

CHF CHF 1 2.01882
GBP GBP 1 2.32063
RON RON 10 3.93432
TRY TRY 100 5.43423
USD USD 1 1.79599