Принц Хари и Меган Маркъл тайно си купиха къща в САЩ

Любопитно 13.08.2020 11:03 Снимка: ДНЕС+

Принц Хари и Меган Маркъл тайно си купиха къща в САЩ

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл тайно са си купили къща в Санта Барбара (Калифорния, САЩ), за да отглеждат спокойно сина си Арчи, след като напуснаха британското кралско семейство, съобщава „Page Six”.

Според вестника те са се преместили в имението още в края на юли. Някои от техните приятели – телевизионните водещи Опра Уинфри и Елън Деженерис, също живеят в същия район.

“Те сами са купили тази къща”, каза близък до семейството. „Тук искат да продължат живота си след напускането на Обединеното кралство. Това е първият имот, който някога са притежавали. Това е специално време за тях – като двойка и като семейство и до сега след преместването, всичко беше пазено в тайна”.

Източникът не разкри останалите подробности за имението, включително цената му, от съображения за сигурност, но добави: „Те обмислиха внимателно избора си. Тук планират да бъдат щастливи: да се сприятелят със съседите и да отгледат Арчи, като му дават възможност да играе с другите деца на неговата възраст”.

По-рано медиите писаха, че през последните няколко месеца двойката живее в Бевърли Хилс, в луксозното имение с 18 спални на актьора Тайлър Пери. Според източник, въпреки че принц Хари е израснал в кралското семейство и в залите на Бъкингамския дворец, той предпочитал „по-малки и уютни къщи“./БГНЕС

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448