Почина актьорът Уили Гарсън от „Сексът и градът“

Любопитно 22.09.2021 14:51 Снимка: ДНЕС+

Почина актьорът Уили Гарсън от „Сексът и градът“

Уили Гарсън - актьорът, известен най-вече с ролята си като Станфорд Блач в „Сексът и градът“ почина. Причината за смъртта на 57 годишният мъж не се съобщава.

Ролята му в хитовия сериал беше на близък приятел на Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър). Двамата работеха заедно доскоро в новата поредица „И просто ей така“.

Уилям Гарсън е роден през 1964 г. в Ню Джърси. Той учи театрално изкуство и получава магистърска степен по изящни изкуства от Йейлското училище по драматургия.

По време на професионалната си кариера играе малки роли в няколко популярни телевизионни сериала през 80-те години. Сред тях са участия е „Наздраве“, „Семейни връзки“ и „Законът на Ел Ей“. През 90-те се появява в епизоди на „Досиетата Х“, „Момчето среща света“ и „Приятели“.

През 1998 г. тръгва "Сексът и градът" и Гарсън се появява като Станфорд Блач.

Новината за кончината му съобщи синът му в социалните мрежи, а негови колеги пуснаха постове в различни он-лайн платформи.

Марио Кантоне, който играе Антъни Марентино в сериала, написа в „Инстаграм“: „Не съм имал по-брилянтен телевизионен партньор. Съкрушен съм и просто ме обзема тъга. Беше ни отнет толкова скоро“.

 Ким Катрал, изиграла култовата Саманта в „Сексът и градът“, написа: „Толкова тъжна новина и ужасна загуба за семейството на „Сексът и градът“. Почивай в мир, Уили.“ /tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448