Парис Хилтън, плановете ѝ да има близнаци и готова ли е с имената

Любопитно 17.09.2020 10:02 Снимка: ДНЕС+

Парис Хилтън, плановете ѝ да има близнаци и готова ли е с имената

Неотдавна Парис Хилтън разкри, че преди време нейна приятелка я е „вдъхновила“ да замрази свои яйцеклетки. „Имах наистина невероятен разговор с Ким за това“, каза Хилтън в интервюто за The Sunday Times, добавяйки, че тя ѝ е препоръчала собствения си лекар.

"Мисля, че всяка жена трябва да го направи, защото наистина може да контролира живота си и да не се стига до ситуацията „О, Боже, трябва да се оженя“.

И все пак, когато научихме това, звучеше сякаш въпросът за децата се отнася за някакво неясно бъдеще. Но не е било така. 39-годишната наследница на прочутата хотелиерска верига има много конкретни планове за семейството и деца, дори вече е избрала едно от имената на бъдещите си деца, пише People, позовавайки се на подкаста LadyGang.

„Когато замразяваш яйцеклетки, можеш да избираш какво дете да имаш – момче, момиче или близнаци“, казва Парис.

Парис Хилтън планира да има близнаци, и то момче и момиче. Най-изненадващото е, че тя дори вече е измислила името на момиченцето – то ще се казва Лондон, докато за момченцето все още е в процес на мислене. Дори е включила приятелите си да дават предложения, като е уточнила, че не е задължително имената да са сдързани с градове.

Пред Times Парис сподели, че е обсебена от идеята да има момиче, за да го облича красиво и да има мини версия на себе си.

Парис е във връзка с бизнесмена Картър Реум от април миналата година. Източник на People издаде, че тя „никога не е била по-щастлива и най-накрая е срещнала половинката си в негово лице, те са влюбени до уши един в друг“.

Двамата потвърдиха връзката си, когато празнуваха годишнината от запознанството си. Тогава Парис написа в профила си в Instagram: „Честит юбилей, любов моя“. А на снимката, двойката се целува. „Любимото ми нещо е да създавам спомени с теб. Целувките ти са вълшебни. Обичам да съм твоя и да знам, че си мой." 

Пред The ​​Sunday Times Парис сподели, че някой ден Реум ще бъде „най-добрият татко“ и че се надява да има деца от него./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81752
GBP GBP 1 2.135
RON RON 10 4.02434
TRY TRY 10 2.18017
USD USD 1 1.65931