Откровенията на Мила Кунис и Аштън Къчър за интереса им към Космоса

Любопитно 03.08.2021 13:30 Снимка: ДНЕС+

Откровенията на Мила Кунис и Аштън Къчър за интереса им към Космоса

Само преди месец Аштън Къчър призна, че е бил принуден да върне билета си за един от туристическите турове в Космоса на компанията Virgin Galactic.

Оказва се, че вече не само той изгаря от желание да види с очите си необятното пространство отвъд линията на Карман. Но и съпругата му Мила Кунис, и дъщеря им Уайът (6 г.).

Всъщност, откакто Аштън купува мечтания билет преди време, интересът на двете дами в семейството към Космоса постепенно нараства.

А Уайт направо е "влюбена" в него, цитират думите на майка й от Bang Showbiz. Малката отсега иска един ден да стане астронавт и готвач на Международната космическа станция.

И в това е най-голямата ирония, защото Къчър връща билета си на Virgin Galactic по молба на съпругата си. Днес Мила Кунис съжалява за егоистичната си постъпка и казва, че в момента не би накарала Аштън да го направи.

Обяснява реакцията си с хормоналния дисбаланс, който е изпитвала тогава, след като ражда сина им Димитри (4 г.). Просто я е било страх, че Аштън може да пострада и да я остави "сама с бебетата"./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448