От Джей Ло до Том Круз - най-откачените изисквания на 12 звезди, когато отсядат в хотели

Любопитно 23.06.2024 16:37 Снимка: ДНЕС+

От Джей Ло до Том Круз - най-откачените изисквания на 12 звезди, когато отсядат в хотели

Знаменитостите стереотипно имат високи изисквания, когато става въпрос за престой в хотели. Въпреки това, има някои известни личности, които отиват отвъд границите на разумното що се отнася до техните "нужди" от хотелски услуги. Да видим 12 такива примера, подбрани от Stars Insider. 

Джъстин Тимбърлейк

Снимка 630911

Източник: GettyImages

Тимбърлейк неслучайно е наречен гермафоб. При настаняване в хотели, изпълнителят очевидно иска дръжките на вратите да бъдат стриктно дезинфекцирани. Освен това се говори, че Тимбърлейк получава цял хотелски етаж за себе си, като задължително разполага с Playstation, частна фитнес зала и филтри за климатик.

Барбра Стрейзънд

Снимка 582834

Източник: GettyImages

Както съобщава Evening Standard, певицата веднъж иска от персонала да не говори с нея, освен ако изрично не ги помоли затова. Очевидно служителите на хотела също са били помолени да осигурят на Стрейзънд и "тоалетна ролка в прасковен цвят, която да подхожда на тена й", както и "венчелистчета от рози в тоалетната чиния." Е, струва ни се малко прекалено.

Мадона

Снимка 656216

Източник: GettyImages

Мадона е кралицата на попа, както и кралицата на заявките за хотелско обслужване. Още през 2011 г. тя иска хотелската й стая в Soho House в Берлин да бъде реновирана на стойност около 15 000 щатски долара.

Хотелската стая е пребоядисана, поставени са нови светлини и е сменено леглото. "Никога досега не сме имали подобна заявка", казва член на персонала.

Еминем

Снимка 601730

Източник: GettyImages

Еминем има доста интересни изисквания, когато ходи по хотели. Съобщава се, че рапърът иска да се слага плътно фолио на прозорците, което блокира цялата светлина, както и бял шум да се възпроизвежда през силни високоговорители, за да се гарантира, че рапърът ще спи добре. "Шумът и тъмнината осигуряват на Еминем най-добрия нощен сън", казва източник пред Sun.

Кейти Пери

Снимка 656511

Източник: GettyImages

По всичко личи, че Кейти Пери обича простора, дори когато нощува в хотели. Говори се, че певицата задължително трябва да спи в президентски апартамент, както и да разполага с пет по-малки апартамента. Нещо повече, тя иска и 45 единични стаи, всички на един етаж. Други изисквания включват безплатна закуска и интернет, според TheSmokingGun.

Елтън Джон

Снимка 611618

Източник: GettyImages

Изпълнителят има скандално искане през март 2013 г., а именно цяла хотелска стая само за очилата си. "Елтън Джон поиска допълнителна стая в хотела за част от колекцията си очила, защото се нуждае от температура от 16°C , за да запази аксесоарите", уточнява негов говорител.

Марая Кери

Снимка 578686

Източник: GettyImages

През 2005 г. певицата отпразнува 35-ия си рожден ден в хотел Baglioni в Лондон. Преди настаняването си тя иска червен килим, който да бъде застлан на входа. Кери наема 15 стаи и идва подготвена с 50 куфара.

Никол Кидман

Снимка 649469

Източник: GettyImages

Австралийската актриса очевидно кара асистентите си да доставят италиански чаршафи до хотел в Чикаго, което не е чак толкова странно на фона на претенциите на някои други звезди. Освен нейни чаршафи обаче, Кидман подготвя и схеми с инструкции как да се оправя леглото ѝ. В крайна сметка звездата дори не се появява в хотела.

Виктория Бекъм 

Снимка 653967

Източник: GettyImages

Бившата Spice Gurls звезда обича лукса и не го крие. Evening Standard съобщава, че през 2006 г. хотел Hempel в Лондон харчи около 25 000 щатски долара, за да задоволи нейните нужди - от луксозни торти, аромати за баня, специални кърпи и орхидеи до сребърни чинии с тропически плодове.

Бритни Спиърс

Снимка 622194

Източник: GettyImages

Като истинска дива, Бритни Спиърс има дълъг списък от заявки, когато отсяда в Dorchester в Лондон. Тя иска хотелски стаи, в които никога не е пушено, оборудвани с крушки от 100 вата и с овлажнители. "Тя ще носи всичките си възглавници за изключително удобство и охраната й ще спи извън апартамента й всяка вечер", казва източник пред Daily Star.

Том Круз

Снимка 646906

Източник: GettyImages

Актьорът от "Мисията невъзможна" също е имал някои по-особени поръчки през годините. Той дори се опитва да опразни хотел Forza Mare в Черна гора, надявайки се да вечеря насаме. Тъй като мениджърът очевидно отказва да изпълни прищявката му, Круз остава в хотела (по документи), но прекарва нощта на яхтата си.

Дженифър Лопес

Снимка 666301

Източник: GettyImages

През 2007 г. Джей Ло изпраща на хотел Dorchester списък от две страници с всичките си нужди. Лилии, свещи от липов цвят и бисквитки са някои от нещата в списъка. Тя също иска фурна, микровълнова печка и кафемашина на разположение в апартамента си. Да си признаем, за звезда от ранга на Дженифър Лопес, списикът ни се струва доста семпъл.[**sorce_name**]

CHF CHF 1 2.01882
GBP GBP 1 2.32063
RON RON 10 3.93432
TRY TRY 100 5.43423
USD USD 1 1.79599