От бикини до строг класически костюм - изненадващата фотосесия на Дженифър Анистън

Любопитно 28.09.2023 13:23 Снимка: ДНЕС+

От бикини до строг класически костюм - изненадващата фотосесия на Дженифър Анистън

Дженифър Анистън е истинска модна икона. Каквото и да сложи върху себе си, 54-годишната актриса успява да го превърне в еталон за стил и елегантност, съумявайки и винаги да запази своя собствен почерк и индивидуалност.

Ето защо никак не е странно, че Джен успя да придаде абсолютно нов облик на класическия костюм с панталон, комбинирайки го нестандартно с черен топ на бикини, изрязан блейзър или вратовръзка. Така тя позира за новия юбилеен десети брой на Muses, издание на CR Fashion book, което излиза в началото на октомври. И феновете буквално полудяха по ексцентричните ѝ визии.

Звездата от "Приятели" демонстрира стегнатата си, идеално поддържана фигура в дрехи на Valentino или YSL в поредицата от зашеметяващи черно-бели снимки, които сподели в сряда в Instagram. И към които изказа и благодарността си към целия екип, който прави възможна нестандартната фотосесия.

На един от кадрите, Дженифът е само с малко черно горнище на бикини, съчетано с тънка черна вратовръзка. И всичко това съвсем леко прикрито от късо изрязано бяло сако.

След това пък Дженифът Анистън не се колебае да остане само по бански, вероятно за да даде на феновете си още един поглед към красивата си фигура, а над тях носи огромна наметка с пайети на дизайнера Рик Оуенс. Обувките, разбира се, са с висок, тънък ток.

А наистина ефектна е комбинацията от кожен сутиен, поставен върху семпъл бял потник.

Многобройните последователи на актрисата, както и известните ѝ приятели, приветстваха положително фотосесията. Мишел Пфайфър написа: "Спираща дъха", а Джулиан Мур коментира кратко и ясно: "Великолепно".

Обявяването на Анистън за една от музите на CR Fashion Book следва драматичното подстригване на Ким Кардашиян специално за изданието. Снимките показаха риалити звездата с шокираща, съвсем късо подстригана коса, припомня Page Six.

CHF CHF 1 2.013
GBP GBP 1 2.28956
RON RON 10 3.93393
TRY TRY 100 5.68004
USD USD 1 1.83612