Остър конфликт вдигна имението на любовта във въздуха

Любопитно 19.04.2024 18:32 Снимка: ДНЕС+

Остър конфликт вдигна имението на любовта във въздуха

Пореден скандал се развихри в любовното имение.

Валерия се прибра вдъхновена от романтичната си среща с Алек и предизвика останалите момичета с коментарите си от вечерята. "Просто няма такъв мъж, как ме докосваше. Доста голяма близост имахме, почти махнахме бельото, имаше много целувки. Май съм много повече от влюбена", призна 20-годишната студентка от Дупница.

Докато разказваше за преживяното, между нея и Надя възникна напрежение. "Е, моята роза не е от викторина, Надя", каза Валерия. А на въпроса на Надя дали е имало проникване, тя отговори: "Може и да е имало". Това изостри още повече разговора между двете и Валерия реши да я контрира с думите: "Злобна си и гадна. Колкото и да се гримираш, няма да станеш по-красива". След тежкото й изкаване всички дами реагираха остро и обявиха, че Валерия е прекалила.

"Самозабравила се е до наглост. Иска да ни натрие носа, да ни заболи. Валерия си показа лицето пред всички", коментираха те.

"Не искам да слушам историята й, не искам да съм около нея, макар че с нея сме си най-близки. Тя се върна като друг човек", добави Екатерина. "Не смятам, че са правили секс. По-скоро е ход, за да изглежда по-силна. Тя изложи Алек по този начин, той дори може да си вземе розата. Смятам да му разкажа всичко", обяви Криси, която по-късно сподели на Алек как Валерия го излага.

Въпреки това по време на "Церемонията на Розата" той реши да й даде втори и последен шанс, като й връчи последната златна роза и остави Виктория с празни ръце. Именно тя бе последната напуснала имението на любовта.

В предаването "Преди обед" бившата мениджърка на БФС заяви, че макар че не е получила роза от Алек, все още изживява емоциите, които е изпитала към него.

"Ние се разбирахме с него много добре. Беше ни нужен само един поглед", каза Виктория. "Аз бях единствената, която не му се натискаше за целувка", допълни. Вики засегна и темата относно дълго коментираното й уволнение от БФС. Бившата участничка заяви, че започва дело срещу бившите си работодатели. "От там казаха, че уронвам авторитета на Съюза, понеже съм в любовно риалити."

CHF CHF 1 1.97878
GBP GBP 1 2.28913
RON RON 10 3.93187
TRY TRY 100 5.59205
USD USD 1 1.80029