„Ню Йорс Пост“: Мелания Тръмп ще издава мемоари

Любопитно 29.11.2020 18:46 Снимка: ДНЕС+

„Ню Йорс Пост“: Мелания Тръмп ще издава мемоари

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп обмисля да напише и публикува мемоари за времето си в Белия дом. Това съобщава развлекателното приложение на „Ню Йорс Пост“.

Според негови източници Мелания Тръмп е провела редица срещи, на които е обсъждала тази възможност. С кого точно не е посочено. „Казаха ми, че съпругът й я приветства“, казва източникът. Според него, първата дама на САЩ „няма да си тръгне толкова тихо, колкото може да се мисли“.

В статията се посочва, че съпругата на настоящия президент може да получи много пари за издаване на книга. Както отбеляза източникът, това е „възможност за нея да печели сама“.

Интернет порталът подчертава, че издаването на мемоарите на първата дама може да бъде от особен интерес, тъй като нейната бивша старша съветничка Стефани Уинстън-Уолкоф също публикува книга по-рано. В него се твърди по-специално, че първата дама на САЩ е използвала личните си имейл кутии и незабавни съобщения с възможност за криптиране на съобщения за официални цели.

През октомври Министерството на правосъдието на САЩ обвини Уинстън-Уолкоф в нарушаване на споразумение за дискретност./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448