Нов гаф в "Ергенът": Алек Младенов бил пиян на кирка на повечето срещи

Любопитно 13.05.2024 16:06 Снимка: ДНЕС+

Нов гаф в "Ергенът": Алек Младенов бил пиян на кирка на повечето срещи

Има ли проблеми с алкохола Ерген №1 на България Александър Младенов? Този въпрос гърми в интернет форумите, след появилите се упорити слухове, че Алек често злоупотребява със спиртните напитки, пише Интриги.

Хора от обкръжението на иначе сериозния бизнесмен разкриват, че нерядко посяга към чашката. Зрители също доловиха подобно поведение, като неведнъж по време на синхроните хващаха Алек да фъфли и преплита езика. От продукцията дори се налoжи да му слагат субтитри, за да се разбере какво говори.

Нещо повече – по време на срещата му с Валерия, когато двамата се отдадоха на интимни страсти, източници от екипа на предаването твърдят, че Ергена е бил пиян на кирка. Затова и си позволил прословутото „проникване“ пред камерите, докато двамата бяха във водата. „Още на плажа Алек започна да залита и заваля думите и от екипа го посъветваха да се отрезви с нощно къпане. Никой обаче не предполагаше какво ще се случи във водата“, разкриват от кухнята на „Ергенът“.

Негови близки пък признават, че често се случва да дави проблемите си в алкохол, а в стресова среда като риалити шоуто със сигурност виното е било най-добрият му приятел.

CHF CHF 1 1.98461
GBP GBP 1 2.28258
RON RON 10 3.93116
TRY TRY 100 5.59045
USD USD 1 1.80361