"Непобедимите" и дали Меган Фокс ще участва във филма

Любопитно 31.08.2021 16:20 Снимка: ДНЕС+

"Непобедимите" и дали Меган Фокс ще участва във филма

Преди няколко седмици от профила на Силвестър Сталоун разбрахме, че се готви нов филм за "Непобедимите". Но той няма да бъде просто четвърто продължение, а spin-off (филм, произтичащ от вече съществуващ, но с акцент върху различни аспекти) с работно заглавие Christmas Story.

Тогава Сталоун загатна, че снимките ще започнат през октомври, но без да дава повече подробности. Сега от The Hollywood Reporter разбираме, че нещата са наистина сериозни и филм ще има.

В информацията обаче се твърди, че става дума за четвърти филм, а не за spin-off, но предполагаме, че скоро ще разберем за какво точно иде реч.

Иначе, освен Силвестър Сталоун, във филма отново ще видим Джейсън Стейтъм и Долф Лундгрен. Новите попълнения ще бъдат Къртис Джаксън, познат като 50 Cent, Тони Я и Меган Фокс.

Източници на The Hollywood Reporter твърдят, че този път Сталоун няма да бъде водеща фигура във филма, както беше до момента, а големите шамари ще раздава Джейсън Стейтъм. Като Меган Фокс ще бъде в главната женска роля.

С продуцирането отново ще се захванат Lionsgate и Millennium, което ни води на мисълта, че поне част от снимките на четвъртия филм за "Непобедимите" ще се проведат отново в България. /lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448