Наталия Кобилкина се похвали: Получих 5 предложения за брак след раздялата

Любопитно 08.04.2024 13:19 Снимка: ДНЕС+

Наталия Кобилкина се похвали: Получих 5 предложения за брак след раздялата

Наталия Кобилкина приключи с втория си развод преди почти една година, но не се е отказала да търси любовта. Не на всяка цена обаче. В момента сексоложката се е посветила на сина си и на работата си. Тя не държи чак толкова отново да влиза в сериозна връзка, която да изисква времето и вниманието ѝ. Въпреки това, рускинята вече е получила цели 5 предложения за брак от ухажори. Или поне така твърди.

Ето какво разказва усмихнатата брюнетка по темата: „Последната година е може би една от най-различните, защото имам време за себе си. Уча се да живея. Сега съм в период на себеизучаване, не искам никого да следвам, искам да разбера какво искам аз да правя. Мога да бъда и мързелива, това преди беше дума, забранена за мен!”

Кобилкина е много доволна, че след раздялата с бившия ѝ мъж Такис Дретакис са запазили приятелски отношения в името на сина им. Първият брак на експертката по интимните теми с Делчо Добрев също приключи с бракоразводно дело.

„За моите 39 години повече от 19 години прекарах в сериозни връзки. Миналия път периодът на междумъжие беше 2 месеца. Така че сега за никъде не бързам и просто се наслаждавам на свободата. Вьв всеки етап на живота има нещо много красиво. Когато избираш сърцето си и вярата в себе си, цялата Вселената избира теб”, коментира Наталия.

Наталия и Такис сключиха брак преди 6 години на гръцкия остров Скиатос. Тя е споделяла, че първоначално идеята за втори брак ѝ се струвала откачена – прясно разведена с Делчо, предпочитала с гръцкия й приятел да живеят на семейни начала, без да отскачат до гражданското за подпис. Той обаче имал други разбирания за живота и настоявал връзката им да бъде официализирана.

Бизнесменът предложил по много романтичен начин на сексоложката – точно на рождения й ден. По случай празника те заминали за Малдивите и именно там ѝ отправил предложението да стане негова съпруга. „Беше приказно – великолепен остров, невероятна атмосфера. Отидохме на вечеря и накрая сервитьорът ми поднесе торта, върху която имаше годежен пръстен”, разказвала е Кобилкина.

Дретакис обаче бил много ревнив и популярността на Наталия никак не му се нравела. „Непрекъснато ме разпитваше къде съм, с кого съм, кой е този мъж, кой е онзи… А мен ме спират разни хора по улиците, искат да се снимаме – аз не ги познавам, но не отказвам на никого. Постепенно Такис разбра, че аз не съм домакиня, която си стои вкъщи, около мен има много хора, има камери. Вече е наясно, че животът с известна жена е малко по-различен”, споделяла е Наталия.

След сватбата рускинята известно време имала проблеми със зачеването.  С бившия й съпруг Делчо Добрев бяха заедно 11 години, но така и не се сдобиха с наследник за това време. Кобилкина се надявала, че с Такис положението ще бъде различно, но когато не успяла да забременее веднага, доста се изнервила. Той произхождал от консервативно семейство, което не приело добре факта, че Кобилкина срещнала затруднения в тази област. Роднините непрекъснато го разпитвали защо жена му не издува корема, а той сериозно почнал да се притеснява, че ще остане без наследник.

Вследствие на репродуктивните проблеми отношенията на Наталия и Такис се обтегнали. Клюката гласи, че той си позволил да обърне поглед встрани и няколко пъти изневерил на жена си. Кобилкина пък тръгнала по ходжи и врачки, надявайки се, че така ще се сдобие с желаното бебе. Те обаче също не успели да ѝ помогнат, докато накрая чудото се случило съвсем неочаквано.

Наталия забременяла след съвместен семинар с гуруто в науката за женската енергия Лариса Ренар. По време на обучението използвали енергийни практики за освобождаване от минали връзки и привличане на щастие, благоденствие и любов. Сексоложката споделила пред свои близки, че след своеобразния ритуал се почувствала нетипично и добила странното усещане, че скоро ще забременее. Нямала конкретна причина за това – с Такис напоследък разредили опитите и до онзи момент не очаквала чудо, но изненадата била огромна, когато в края на месеца видяла двете чертички на теста за бременност. Рускинята е убедена, че Лариса Ренар й помогнала да сбъдне мечтата си чрез силата на женската енергия, пише Хотарена.

За съжаление, след раждането на сина им Филип се появили други проблеми. Бизнесът на Такис фалирал и той сериозно го закъсал с парите. Налагало се Кобилкина да го издържа финансово, но накрая ѝ дотегнало да бъде водещата фигура в семейството.

Сега Наталия и бившият ѝ съвместяват грижите за 5-годишния им наследник и се опитват да запазят добрия тон помежду си. Сексоложката не спира да се хвали, че след като обяви развода си, много мъже започнали да ѝ пишат с предложения за срещи, даже за брак. „Направо се замислям да пусна кастинг!”, шегува се експертката по тънката част.

CHF CHF 1 1.98461
GBP GBP 1 2.28258
RON RON 10 3.93116
TRY TRY 100 5.59045
USD USD 1 1.80361