Надежда след "Ергенът": Бих била с мъж като Алек, но те са рядкост

Любопитно 21.05.2024 14:03 Снимка: ДНЕС+

Надежда след "Ергенът": Бих била с мъж като Алек, но те са рядкост

Надежда Вишева, която беше една от тазгодишните финалистки в любовното риалити "Ергенът", разкри, че само веднъж е гледала злощастния епизод, в който Алек обяви чрез видео послание, че си тръгва сам от шоуто.

"Много месеци не помнех какво съм казала тогава, бях свръхемоционална. Беше изпитание да се видя в такова състояние, разбито, тъжно", сподели в предаването "Преди обед" тя. Въпреки че е останала разочарована от поведението на Младенов, Надежда не крие, че би имала връзка с мъж като него, който въпреки възрастта си я е надраснал.

"Бих била с мъж като Алек, но те са рядкост. Той е много зрял, той е надживял годините си и това ме впечатли в него. Аз не веднъж съм казвала, че той е много специален и различен, просто е много харизматичен. Много рядко срещам такива мъже, той прости влиза в стаята и я изпълва с енергия", сподели блондинката и допълни, че му е простила. И макар че досега е имала връзки с по-млади мъже, на този етап не мисли да се обвързва с някой, който е под 30-те си години.

Надежда обясни, че много рядко бърка в мнението си за хората и съжалява, че се е подвела, че той изпитва тези силни емоции, които е изпитала и самата тя.

"Когато си затворен в този любовен балон, наистина го вярваш. Ти виждаш само него, комуникираш само с него, имате най-страхотните срещи. Последните седмици осъзнах, че наближава моментът, в който ще скочим в реалния живот. Но исках да дам шанс, мислих, че сме един за друг", разкри още блондинката.

Тя отговори и на нападките, че за да участва в шоуто, е изоставила детето си, споделяйки, че "Ергенът" се е снимал през лятото, когато синът й така и така не е бил в България, а при баща си в Гърция.

CHF CHF 1 2.05143
GBP GBP 1 2.3227
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.60689
USD USD 1 1.83027

Водещите новини