Моминското парти на Дженифър Гейтс

Любопитно 16.09.2021 20:12 Снимка: ДНЕС+

Моминското парти на Дженифър Гейтс

През януари миналата година разбрахме, че Дженифър, най-голямата дъщеря на Бил Гейтс, се е сгодила за половинката си Найел Насар. Двамата се запознават в Станфордския университет и споделят обща страст - конната езда.

Нямаме официална информация за кога е насрочена сватбата на влюбените, но нищо чудно да е съвсем скоро, съдейки по факта, че преди дни се състоя моминското парти на бъдещата булка.

То бе организирано от прясно разведената й майка Мелинда и се състоя в семейното имение за 125 милиона долара във Вашингтон. Покрай съдебното дело стана ясно, че основателят на Microsoft ще запази този имот, който строи повече от седем години, но очевидно той продължава да бъде за общо ползване.

Дженифър сподели няколко снимки от партито в профила си в Instagram и не пропусна да благодари за него на родителката си. А тя си го заслужава, защото определено се е постарала доста.

"Толкова съм благодарна за тези невероятни жени в моя живот, които ме съветват, подкрепят и издигат. Наздраве за тази нова глава", написа още госпожица Гейтс, която явно съвсем скоро ще стане госпожа Насар.

Бъдещата булка и гостенките й видимо добре са се позабавлявали с много смях, коктейли и вкусна храна. А ние нямаме търпение скоро да ни изненада и със снимки, на които е с булчинска рокля./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448