Мис Вселена от 1965 г, която вече е на 76 г., но изглежда на 30

Любопитно 24.03.2024 14:16 Снимка: ДНЕС+

Мис Вселена от 1965 г, която вече е на 76 г., но изглежда на 30

В бляскавия свят на конкурсите за красота някои хора оставят трайно впечатление у мнозина. И Апасра Хонгсакула, една от победителка, имали щастието да носят короната на Мис Вселена, е блестящ пример за вечна грация и красота.

През далечната 1965 г. тя печели престижната титла Мис Вселена, пленявайки всички с лъчезарния си чар. Сега на 76-годишна възраст, Апасра Хонгсакула все още изглежда удивително млада и изпълнена с живот, сякаш времето изобщо не я е докоснало.

Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд. Нейната завладяваща грация и красота блестят ярко, докато представя нацията си на световната сцена. Победата на Апасра е важен повод, който тогава изпълва Тайланд с огромна радост и гордост.

На 76 години в момета, Апасра Хонгсакула изглежда на не повече от 30. Нейната сякаш вечна красота, която не се влияе от годините, се противопоставя на възрастта й, карайки мнозина да се възхищава от нейния непреклонен чар. А и да се чудат как изобщо това е възможно.

На редица снимки с внуците ѝ социалните мрежи, последователите ѝ не могат да се въздържат от коментари, отбелязвайки какъв младежки вид има, макар вече да е баба на няколко внучета.

Със своята естествена привлекателност, Апасра продължава да бъде въплъщение на поговорката "старейте грациозно". И ако някой си мислят, че е прибягвала до операции, мениджърът на Апсара слага край на слуховете за каквито и да е процедури за подмладяване, като напълно отрича съществуването им.

Според него единствената промяна, която Апсара е направила, е в прическата й, преминавайки от вълниста към права коса, което забележително променя външния й вид.

Освен това той изяснява, че тайните на Апсара се коренят в нейната усърдна рутина в грижата за себе си, включваща здравословна диета, редовни упражнения и обилно използване на слънцезащитен крем, за да предпази кожата си и отлична козметика, пише Bright Side.

CHF CHF 1 2.05143
GBP GBP 1 2.3227
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.60689
USD USD 1 1.83027

Водещите новини