Мила Кунис, Аштън Кътчър, двете им деца и как поддържат личната си хигиена

Любопитно 29.07.2021 15:12 Снимка: ДНЕС+

Мила Кунис, Аштън Кътчър, двете им деца и как поддържат личната си хигиена

Мила Кунис и Аштън Кътчър не са от звездните двойки, които непрекъснато търсят внимание, но понякога, волно или не, карат всички да говорят за тях.

Този път не става въпрос за новия им дом или за това как отглеждат децата си, а за личната им хигиена. Да, малко необичайна тема, но самите те направиха изненадващо признание по време на участието си в подкаста на Дакс Шепърд Armchair Expert.

Оказа се, че актьорското семейство са почитатели на твърдението, че ежедневното къпане със сапун е вредно за кожата, защото отмива естествените й масла. Затова Мила и Аштън мият всеки ден само "най-важното".

Той измива подмишниците и интимните си части, като има навика да полива лицето си с вода след тренировка, за да отмие солите. А тя задължително измива лицето си два пъти на ден.

Признанието им предизвика изненада в ководещата Моника Падман, която веднага ги запита откъде произлиза този техен навик. А Кунис обясни, че когато е била малка, не са имали топла вода и не се е къпела много редовно. 

Тази традиция явно е прехвърлила и на двете си деца. Тя не крие, че никога не е била от тези майки, които внимателно и старателно къпят новородените си.

Кътчър пък я допълва и разкрива тяхната "схема" за лична хигиена на хлапетата - "ако виждаш мръсотия по тях, къпеш ги... иначе няма смисъл", цитират го от CNN./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448