Мелания Тръмп нарича бившата „приятелка“ на съпруга си Сторми Даниелс „порно проститутка“

Любопитно 06.10.2020 18:22 Снимка: ДНЕС+

Мелания Тръмп нарича бившата „приятелка“ на съпруга си Сторми Даниелс „порно проститутка“

Актрисата получила 130 000 долара, за да пази в тайна връзката си с Тръмп, но решава да говори

Съпругата на американския президент Мелания Тръмп е болезнено откровена за „приятелката“ на съпруга си Сторми Даниелс в разпространен наскоро запис. В него Мелания нарича Сторми Даниелс „порно проститутка“.

В епизод от подкаста на Майкъл Коен „Mea Culpa“ /„Моята грешка“/, Стефани Уинстън Волкоф пусна въпросния запис на свой разговор с първата дама, докато двете са били все още близки.

"Ако търсите, отворете Google и го прочетете. Ани Лейбовиц снима порно проститутката, тъй като тя ще бъде в едно от изданията, септември или октомври", се чува да казва Мелания.

Очевидно първата дама на САЩ е дълбоко изненадана, че вероятно най-известният фотограф на съвремието Ани Лейбовиц е ангажирана да прави фотосесия за Vogue с такава актриса, добила популярност покрай близостта си с американския президент. Пред обектива на Лейбовиц са заставали кралица Елизабет II, Анджелина Джоли, Джон Ленън, Обама, Горбачов, Баришников, голата бременна Деми Мур, тъмнокожата комедийна актриса Упи Голдбърг във вана с мляко и много, много други.

Сторми Дениълс привлече вниманието към себе си, след като заяви, че е имала връзка с Доналд Тръмп, преди той да стане президент на Щатите. Впоследствие се разбра, че Майкъл Коен, личният адвокат на стопанина на Белия дом, е платил на Сторми 130 000 долара, за да пази в тайна пикантната тайна.

Уолкоф е работила като нещатен помощник в Източното крило на Белия дом и е освободена през февруари 2018 г.

Представител на Сторми Даниелс е отклонил молбата за коментар./tribune.bg

Още по темата

CHF CHF 1 1.80878
GBP GBP 1 2.19438
RON RON 10 4.01254
TRY TRY 10 2.08337
USD USD 1 1.64355