Мелания пак прави напук на Доналд

Любопитно 09.12.2023 14:25 Снимка: ДНЕС+

Мелания пак прави напук на Доналд

Откакто напуснаха Белия дом през 2021 г., Доналд и Мелания Тръмп сякаш живеят съвсем различен живот. И докато бяха Първо семейство на САЩ не се появяваха особено често заедно, но след тази промяна съвсем започнаха да гледат в различни посоки. А това породи редица предположения - като това, че вече не са съпрузи и че отношенията им са изцяло формални.

А Мелания продължава да си прави каквото си иска и да не се съобразява особено с Доналд. Тя продължава да се занимава със своите благотворителни дейности и от време на време участва в различни инициативи. А последната е повече от интересна.

На 15 декември е планирано госпожа Тръмп да говори на церемония по натурализация на американски граждани. Присъствието й на подобно събитие е повече от подходящо, защото е родена в Словения и също спада в тази графа. 

Снимка 645195

Източник: GettyImages

По-интересно в случая обаче е, че домакин на събитието е Националната администрация за архиви и записи. Именно националният архив повдигна през 2021 г. дело срещу Доналд Тръмп заради отказа му да върне класифицирани документи след напускането на Белия дом, припомня SheKnows.

Съпротивата и частичното връщане на книжата доведе до разследване от ФБР и повдигането на десетки обвинения срещу бившия президент, за повечето от които все още чака присъдата си. А в хода на делата стана ясно, че секретните документи са били разхвърляни навсякъде в имението му Мар-а-Лаго, което го е направило достъпни и от персонала, и от гостите. И така би могло да се застраши националната сигурност.

Това съвпадение изглежда въобще не притеснява съпругата му, която открито се дистанцира от всички правни проблеми, които преследват Доналд Тръмп в последните години. А с появата си в Националния архив Мелания отново ще се заяви като отделна личност, която преследва своите цели и не иска да потъва надолу заедно с мъжа си./lifestyle.bg

CHF CHF 1 2.04115
GBP GBP 1 2.28517
RON RON 10 3.93567
TRY TRY 100 5.77036
USD USD 1 1.80878