Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и първият им скандал преди сватбата с принц Хари

Любопитно 30.05.2020 13:42 Снимка: ДНЕС+

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и първият им скандал преди сватбата с принц Хари

Надали някога ще разберем цялата истина за отношенията между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън, но това в никакъв случай не спира предположенията, а дори напротив. 

Според нова версия, публикувана в Tatler, враждата между двете херцогини започва с един скандал на репетицията за сватбата на Хари и Меган. А причината е доста прозаична - дали принцеса Шарлот и останалите малки шаферки трябва да носят чорапогащник.

Мидълтън, като стриктен последовател на кралския протокол, е била категорична, че девойките трябва да носят чорапогащник, както бе и на нейната сватба с принц Уилям. Бъдещата булка Меган обаче директно се е противопоставила на това решение заради топлото време. И накрая все пак става нейното.

Този на пръв поглед незначителен сблъсък на мнения всъщност предрешава отношенията между двете дами - едната винаги да е в защита на короната, а другата винаги да се стреми към бунт и промяна.

Такива остават позициите и до Мегзит. Мидълтън, като съпруга на бъдещ крал, винаги е държала всичко да бъде по протокол, а своеволията на Меган никак не й бяха по вкуса. Още по-голямо дразнене у нея предизвикваше и фактът, че Маркъл успяваше да налага мнението си и да печели лесно одобрението, за което Кейт се бореше с години.

Но всичко това вече е зад гърба на двете херцогини и пътищата им днес са по-далечни от всякога. Сега няма кой да се противопоставя на Кейт и бъдещето й в кралския двор поне на пръв поглед е безоблачно. Но бурите там се случват много бързо.../lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.82056
GBP GBP 1 2.17694
RON RON 10 4.04473
TRY TRY 10 2.28993
USD USD 1 1.65987