Меган Фокс и появата и на червения килим на MTV

Любопитно 13.09.2021 18:22 Снимка: ДНЕС+

Меган Фокс и появата и на червения килим на MTV

Няма да ни омръзне да ги гледаме, а на тях няма да им омръзне да ни се показват - това е положението с Меган Фокс и Machine Gun Kelly. Дори някой път да цъкаме с уста, че не бива така, пак не можем да откъснем поглед от тях.

Вчера, 12 септември, двамата влюбени се появиха заедно на червения килим на видео музикалните награди на MTV - VMAs.

Актрисата е силно казано облечена, защото прозрачната й рокля разкрива щедро перфектните й форми, както и блестящото бельо, което единствено прикрива това, което не е нужно всички да виждаме.

Музикантът пък отново не изневери на екстравагантния си стил избирайки блестящ костюм в ярко червено. Но най-красивото бижу и допълнение към визията му е самата Меган, от която отново не свали ръце. Разбираме го - и ние да бяхме на негово място...

След като преминаха по червения килим, Фокс и Kelly излязоха и на сцената на наградите, но този път поотделно. Актрисата и Кортни Кардашиян представиха закриващото изпълнение на половинките си, като заявиха на всеослушание, че това са бъдещите бащи на децата им.

Е, все още нямаме потвърждение дали това бе просто закачка или двете красавици наистина искат да родят деца на настоящите си половинки. Но сме сигурни, че любимото им занимание е именно да се упражняват в правенето им./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448