Меган Фокс и Machine Gun Kelly пред огромно изпитание

Любопитно 08.11.2023 15:11 Снимка: ДНЕС+

Меган Фокс и Machine Gun Kelly пред огромно изпитание

Меган Фокс споделя много лична история в новата си книга с поезия. 37-годишната актриса описва спонтанен аборт в две стихотворения, включени в Pretty Boys Are Poisonous. В разговор за стихосбирката с Good Morning America, Фокс за пръв път споделя за спонтанния аборт, който е преживяла заедно с годеника й Machine Gun Kelly.

"Никога не съм преминавала през нещо подобно в живота си. Имам три деца, така че беше много трудно и за двама ни и това ни изпрати на много диво пътешествие заедно и поотделно... опитвайки се да се ориентираме какво означава това и защо се случи това?", споделя тя.

В книгата Фокс пише за ултразвук на момиченце на 10 седмици и един ден, като се чуди дали тя не е сбъркала някъде, за да се случи това.

"Искам да държа ръката ти, да чуя смеха ти, но сега трябва да кажа сбогом", са точните ѝ думи в стихосбирката. Друг ред е за това как си представя, че държи бебето, "докато те изтръгват от вътрешностите ми".

"Ще платя всяка цена", пише Фокс. "Кажи ми, моля, какъв е откупът за нейната душа?"

Междувременно бившият съпруг на Меган Фокс - Брайън Остин Грийн и половинката му гШарна Бърджис говорят в подкаста Whine Down with Jana Kramer за отношенията им с Меган Фокс. от която Брайън има трима синове - Ноа Шанън (11 г.), Бодхи Рансъм (9 г.) и Джърни Ривър (7 г.)

"Меган до голяма степен е част от живота ни и винаги ще бъдем свързани с нея заради децата. Така че всички сме семейство и няма лоши чувства", разкрива Шарна Бърджис.

"Меган е част от нашия дом", казва Грийн. "Когато идва да вземе децата, често остава за по-дълго време и държи Зейн все едно сме едно голямо семейство", разкрива бившият ѝ съпруг за 16-месечния си син, който споделя с Бърджис. "Знаете ли, семейството се самоопределя очевидно по различни начини."

"Но с нея споделяме толкова много и тя сега споделя толкова много с Шарна и те имат невероятна връзка и приятелство, взаимно уважение и любов една към друга."

CHF CHF 1 2.04928
GBP GBP 1 2.28431
RON RON 10 3.93781
TRY TRY 100 5.78422
USD USD 1 1.80161