Мъжът-мечта за всяка жена според зодията

Любопитно 07.04.2021 09:58 Снимка: ДНЕС+

Мъжът-мечта за всяка жена според зодията

Всяка жена определя своя мъж-мечта по различен начин, като например какви качества притежава и как се отнася с нея.

Ето какъв е идеалният мъж на жените от различните зодии:

Овен

Жените от зодия Овен държат мъжът им да обича безрезервно и завинаги, така както са те. Те търсят мъж, който винаги ги изслушва, разбира и обгражда с внимание. Той трябва да харесва приключенския им дух и увереността им.

Когато откриете мъжа на мечтите си, ще сте намерили липсващото парче от пъзела и ще се чувствате съвършена и завършена.

Телец

Мъжът мечта за представителките на тази зодия, трябва да е със силна воля и търпение. Той трябва да приема жената заедно с провалите и успехите ѝ. Жените Телци държат да имат сходни интереси, ценности и страхове с мъжа до тях. За тях не важи правилото, че противоположностите се привличат. Те търсят човек, който да не ги притиска, да им дава необходимото време, да е търпелив и силно обичащ.

Намерите ли идеалния мъж за вас, ще почувствате комфорт и топлина, които до сега не сте изпитвали.

Близнаци

Техният мечтан мъж има златно сърце, спонтанен е и обича да прави малки изненади. Близнаците се славят с това, че лесно и бързо се отегчават, затова им трябва човек, който да направи живота им разнообразен. Нужно е да знае как да накара една жена да се усмихне, дори когато е в лошо настроение и да направи така, че да пърхат пеперуди в стомаха ѝ. Жените Близнаци обичат мъже идеалисти, които се стремят да променят света към по-добро и са достатъчно активни.

Рак

Перфектният мъж за жена рак трябва да умее да се справя с всички възможни настроения и тревоги. Той не трябва да се покрива, когато ситуацията се разгорещи. Жените от тази зодия си падат по чувствителни и състрадателни мъже, които се отнасят с разбиране към емоциите им и ги уважават. Нужно е да намират начини да говорят без думи и да умеят да успокояват жената в най-трудните моменти.

Лъв

Жената от зодия лъв мечтае за уверен в себе си мъж. Той трябва да е завършен, да е постигнал всичко, което е желал от живота, да е уверен и да го показва. Освен това трябва да знае какво иска и да умее да накара всеки около себе си да се чувства спокоен. Жените от тази зодия също са уверени и обичат да водят. Имено затова открият ли такъв мъж, ще намерят баланса помежду си.

Дева

Девите много трудно допускат някого до себе си и затова не е никак лесно да намерят своя мъж мечта. Той трябва да е упорит и настоятелен, докато успее да спечели вниманието и сърцето им. Те търсят стабилен мъж, който не се предава, но в същото време трябва да е нежен и спокоен. Търпението е единственият начин да достигне до сърцето на жената Дева и най-важното той трябва да е както половинка, така и най-добър приятел.  

Везни

Това са жените, които цял живот търсят мъжа на мечтите си. Винаги се оглеждат и търсят Единствения, който трябва да е мил, внимателен и постоянен. Нужно е той да е готов за сериозна връзка от самото начало, защото Везните не обичат да си губят времето.

Скорпион

Представителките на тази зодия търсят мъж, който да е грижовен и в същото време да е мъжкар. Те държат той да е глава на семейството и да го поддържа, както финансово, така и емоционално. Освен това трябва да е честен и с чувство за хумор.

Стрелец

Мечтаният мъж е интелигентен и забавен. Той трябва да пази детското в себе си и да не спира да се смее и да намира забавното във всяка ситуация. Нужно е да разбира свободолюбивия дух и желанието за забавление на жената Стрелец. Категорично не трябва да е ревнив, а да знае как да се забавлява.

Козирог

Не им е лесно да изберат мъж за постоянна връзка. Доста трудно се доверяват, затова идеалният мъж за тях трябва да е упорит и да не се отказва лесно. Жената Козирог има твърда обвивка, но въпреки това се нуждае от човек, който да я утешава в трудните моменти.

Водолей

Мъжът мечта за жената Водолей трябва да е интелектуалец, който да е готов да води безкрайни разговори по всякакви теми. Те търсят човек, който гледа на живота от различни гледни точки, както те самите правят. Водолеите имат доста алтернативен поглед към нещата от живота и се нуждаят от някой специален, който да ги разбира. Мъжът до тях трябва да е честен и да не си помисля да ви контролира.  

Риби

За тях идеалният мъж трябва да е романтик и да поддържа старомодните жестове на любовта – цветя, целувка по ръката, отваряне на вратата и т.н. Той трябва да е готов за сериозни взаимоотношения от самото начало. Открият ли перфектния за тях, Рибите са готови за сериозно обвързване, брак и деца веднага след това.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448