Марго Роби след Барби - паднал ангел по комиксите за Avengelyne

Любопитно 03.05.2024 17:34 Снимка: ДНЕС+

Марго Роби след Барби - паднал ангел по комиксите за Avengelyne

"Барби" определено се оказа филмът, след който буквално всички говореха за Марго Роби. И не само заради самия филм, но и заради тематичните и секси тоалети на актрисата по време на премиерите.

Вече знаем, че австралийската актриса не стои и чака успехът отново да я споходи, а продължава усърдно да работи за него.

От The Hollywood Reporter разбираме, че следващият ѝ проект може да се окаже наистина интересен. Според изданието, Warner Bros. преговарят за закупуването на филмовите права върху комикса Avengelyne.

Към момента се знае, че Марго Роби трябва не само да влезе в главната роля, но и да продуцира чрез компанията си LuckyChap. Освен това, се очаква Оливия Уйалд също да е замесена, но не като актриса, а като режисьор.

Avengelyne е комикс, пуснат през 1995 г., който разказва историята на паднал агнел, който се озовава на земята. Неговата задача е да намери и защити Избрания - човек, който ще изиграе ключова роля в защитата на човечеството от демони и зли сили.

Комиксът и персонажът са създадени от Роб Лифийлд и Кати Крисчан. Именно Лифийлд има основна заслуга в създаването на други комиксови герои като Кейбъл, Домино и Дедпул.

CHF CHF 1 2.05143
GBP GBP 1 2.3227
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.60689
USD USD 1 1.83027

Водещите новини