Малката тайна на Елизабет Хърли за отслабване

Любопитно 27.10.2021 17:42 Снимка: ДНЕС+

Малката тайна на Елизабет Хърли за отслабване

56-годишната Елизабет Хърли винаги изглежда безупречно. Или поне ние досега не сме попадали на нейна снимка, на която да не сияе. И както предполагахме, невероятното й излъчване не се дължи само на редовните грижи, които полага за кожата си.

Неслучайно в скорошно интервю за Sunday Times й беше зададен един въпрос, който мъчи мнозина. А именно - дали е почитател на пластичната хирургия.

"Не! Не мисля, че това те кара да изглеждаш по-млад... Това не е за мен", отговаря Хърли и за пореден път се убеждаваме, че красотата й е естествена.

Все пак, Елизабет Хърли е направила някои промени в начина си на живот, които също допринасят за отличния й външен вид.

"Не съм яла преработена храна от 100 години", споделя тя. "Не ям сладко. Пия малко алкохол. Не пуша, но дълбоко съжалявам, че веднъж го направих. Научих се да хапвам по малко и не толкова късно", цитират звездата от Hello!.

Елизабет Хърли казва още, че е спряла да пуши преди 10 години, но все още не може без никотиновите дъвки Nicorette. И половината от дневното й меню е на растителна основа. "Ако имате парче препечен хляб за закуска, хапнете и ябълка. Противодействайте на всичко със зеленчуци", съветва ни тя.

А що се отнася до упражненията, преди време Хърли споделя пред Women's Health, че любимият й начина да се поизпоти малко не е в спортната зала, а в градината й. "Предпочитам да върша домакинска работа, отколкото да ходя на фитнес", категорична е чаровната Елизабет Хърли./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448