Лейди Кити Спенсър, сватбата й с Майкъл Люис и присъстваха ли родителите й на нея

Любопитно 28.07.2021 15:06 Снимка: ДНЕС+

Лейди Кити Спенсър, сватбата й с Майкъл Люис и присъстваха ли родителите й на нея

В края на миналата седмица лейди Кити Спенсър, племенница на принцеса Даяна, се омъжи за 62-годишния милионер и моден магнат Майкъл Люис. Двамата си казаха "да" на изискана церемония в имение от XVII век в близост до Рим.

30-годишната Кити е дъщеря на Чарлз Спенсър, брат на покойната принцеса Даяна. Но дни след като стана омъжена жена, разбираме, че баща й не е присъствал на церемонията, за да я отведе до олтара и да я предаде на нейния избраник. Тази роля бе изпълнена от брат й Люис и полубрат й Самюел.

Кити е дъщеря на Чарлз Спенсър от Виктория Ейткън. Двамата имат брак от 1989 до 1997 г. От снимка на вече законната госпожа Люис в Instagram разбираме, че майка й е дошла в Италия специално за сватбата. След нея трите със сестрата на Кити Елиза са се разходили из Рим.

Източници, цитирани от Daily Mail, обясняват, че Кити Спенсър и баща й са били много близки, когато тя е по-малка, но отношенията им рязко са охладнели заради неговия трети брак, който сключи през 2011 г. 

Те допълват, че Чарлз Спенсър наскоро е претърпял контузия, която също може да е попречила на пътуването и присъствието му на сватбата, но и така е било по-добре за всички.

А щом бащата на Кити Спенсър не е бил сред гостите на сватбата, отсъствието на членове на кралското семейство не би трябвало да бъде никаква изненада. На фона на тяхната липса тържествата продължили цели четири дни и със сигурност са оставили незабравим спомен във всички присъстващи./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448