Лео Меси е готов отново да стане баща

Любопитно 25.09.2023 13:38 Снимка: ДНЕС+

Лео Меси е готов отново да стане баща

Лионел Меси неведнъж е споделял, че едно от предимствата на преместването му в Маями е възможността да прекарва повече време със семейството си. Само по себе си преминаването на футболиста в Интер Маями е огромен успех, но то се отразява положително и на всички членове на фамилията, която, както изглежда, лесно се вписва в живота в американския град.

Наскоро, в интервю за стрийминг канала OLGA, Меси разказа за живота в дома си, който споделя със съпругата си Антонела Рокузо и тримата им сина. И макар децата им Тиаго (11 г.), Матео (8 г.) и Чиро (5 г.) да са още малки, Лео признава, че би искал да стане отново баща - особено пък ако този път е на дъщеря. "Не е нещо, на което държим със съпругата ми при всички случаи, но бихме искали да се появи и едно момиченце", казва той.

36-годишният футболист сподели и някои от новите навици, които е изградил в ежедневието си, откакто е пристигнал в Маями от Франция. "Всеки ден приключвам тренировката в 13 ч., след което се прибирам вкъщи и с Антонела обядваме. Дремвам, след което гледам телевизия или филми. А в 21 ч. децата са вече по леглата, което позволява на мен и съпругата ми да се отпуснем и да прекараме време насаме."

Меси разкри и че прекарва много време на телефона си, но че е много избирателен по отношение на това, което прави онлайн. "Не пиша коментари, защото след това някой ги копира и те се появяват навсякъде. Затова предпочитам да не го правя."

Успехът на Лионел Меси не се ограничава само с кариерата му. От дома си той е създал безопасен и спокоен живот, който го съпътства и подкрепя на терена, осигурявайки перфектния фон за някои от най-големите му постижения, пише Hola.

По време на интервюто Меси разкрива и колко много се възхищава на съпругата си, с която се запознава, когато са още тийнейджъри.

"Антонела е страхотна майка", казва той. "Тя прекарва 24 часа с децата, посветила е изцяло времето си на тях. Аз пътувам много покрай служебните си ангажименти. Понякога ме няма вкъщи с месеци и тя е тази, която се грижи за къщата и синовете ни."

CHF CHF 1 2.07229
GBP GBP 1 2.28245
RON RON 10 3.93662
TRY TRY 100 6.26186
USD USD 1 1.81482