Криси от Ергенът 3 - участничката, която качи 9 кг по време на участието си в риалитито

Любопитно 24.04.2024 18:57 Снимка: ДНЕС+

Криси от Ергенът 3 - участничката, която качи 9 кг по време на участието си в риалитито

В последните седмици на Ергенът 3 една от момичетата все по-често се оказва в центъра на вниманието заради факта, че рядко избира да премълчи случки от имението или да не коментира останалите участнички.

Става дума за Кристина Евтимова - гримьорката и сценарист от Варна, която в началото на риалитито се показа като много спортна личност, готова да открадне всяка минути за тренировка. Оказва се обаче, че те не са й помогнали да се справи със стреса по време на снимките в Родос.

В личния си профил в Instagram Криси споделя, че по време на участието си в Ергенът 3 е качила 9 килограма. "90 % от жените качихме килограми вътре. Начинът, по който живеех до този момент, просто рухна", признава още тя.

Гримьорката разказва, че основният виновник за натрупаното тегло е това, че не е имала контрол над храната, която консумира. "Не ми беше до готвене и консумирах от готовата храна, която ни носеха всеки ден. Приемах в пъти повече калории, отколкото изгарях."

Тя разказва още, че недостигът на сън - около 4 часа на денонощие, както и стресът: "Там спокойствие няма", са изиграли своята роля за промяната в теглото й. Така от 46 кг на влизане Криси си тръгва от Имението на любовта, тежаща 55 кг.

Тя обаче пише, че вече почти е успяла да влезе във форма, благодарение на редовните тренировки откакто си е вкъщи, както и домашно приготвената храна. Криси не пропуска да даде съвети на бъдещите "ергенки", както тя ги нарича.

"Знам, че няма да ви е до спорт! Знам, че ще сте изморени! Затова много внимавайте с храната!!!", пише тя и съветва бъдещите участнички да се опитват сами да приготвят храната си. "Следете си порциите и не хапвайте по никое време, защото, видиш ли, сте напрегнати! Ако намерите сили за спорт, ще е супер!"

Ергенът 3 е всяка сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV.

CHF CHF 1 1.98461
GBP GBP 1 2.28258
RON RON 10 3.93116
TRY TRY 100 5.59045
USD USD 1 1.80361