Крис Нот, Сара Джесика Паркър, Ким Катрал и какво е мнението му за конфликта на двете

Любопитно 07.12.2021 19:02 Снимка: ДНЕС+

Крис Нот, Сара Джесика Паркър, Ким Катрал и какво е мнението му за конфликта на двете

Точно след два дни ще видим първи епизод от дългоочакваното продължение на "Сексът и градът". В "Просто ей така" ще видим голяма част от добре познатите лица от оригиналния сериал с изключение на Ким Катрал.

Точно по този повод Крис Нот, който играе Тузаря, даде интервю пред The Guardian и неминуемо трябваше да коментира и липсата на Катрал.

Британската актриса отказа да участва в продължението, а много преди да се заговори за него стана ясно, че двете със Сара Джесика Паркър никога не са били в добри отношения. Катрал нарече атмосферата на снимачната площадка на "Сексът и градът" "токсична".

"Нямам никаква идея какво мисли и какво чувства тя (Ким Катрал - б.а.). Зная, че съм много близък със Сара Джесика и начинът, по който Катрал я описва, няма връзка с реалността. Харесвам Ким, смятам, че беше страхотна в сериала, но всеки си има причини да прави определени неща".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by And Just Like That... (@justlikethatmax)

Нот допълва за конфликта между двете, че му се иска "цялото това нещо да не се беше случило, защото е тъжно и неприятно". Очевидно е на чия страна в спора е актьорът, който признава, че не му харесва хората да говорят лоши неща за Сара Джесика Паркър./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648