Кортни Тилия, OnlyFans и защо учителката продава голите си снимки

Любопитно 21.01.2021 18:30 Снимка: ДНЕС+

Кортни Тилия, OnlyFans и защо учителката продава голите си снимки

През последната година OnlyFans се превърна в нещо като сензация заради многото случаи на спортистки, които решиха да зарежат спорта, за да изкарват парите си чрез продаване на съдържание за възрастни.

Това, разбира се, привлича вниманието, особено след твърденията на Рене Грейси и компания, че изкарват в пъти повече и за по-кратко време, отколкото от спорта.

От The New York Post разбираме, че не само свикналите да тренират даден спорт жени предприемат кариерен обрат. Това е направила и Кортни Тилия.

33-годишната американка шест години е била учителка на деца със специалния нужди, но е решила да се откаже от призванието си заради финансови проблеми. Тилия признава, че докато е била учителка семейството ѝ е изпитвало сериозни финансови проблеми.

Така е започнала да намразва професията си, докато не напуска през 2016 г. Тогава, подкрепена от съпруга си, решава да се впусне в нещо ново - бодибилдинга. Но и това не е удовлетворило неспокойната душа на Кортни.

Едва когато се запознава с будоарен фотограф, който ѝ предлага да я снима по бельо или без, тя намира нещото, което ѝ доставя удоволствие. Присъединяването на Кортни Тилия към OnlyFans пък идва като следваща логична стъпка.

И в момента е сред топ създателите на сайта. Опитва се и да покаже на всички жени, че не бива да се страхуват да изразяват както сексуалността си, така и себе си. /lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.77577
GBP GBP 1 2.25956
RON RON 10 4.01204
TRY TRY 10 2.24357
USD USD 1 1.62269