Кийра Найтли: Не познавам жена, която да не е била тормозена

Любопитно 09.06.2021 15:20 Снимка: БГНЕС

Кийра Найтли: Не познавам жена, която да не е била тормозена

Кийра Найтли заяви, че сексуалният тормоз е толкова голям проблем, че „буквално" не познава нито една жена, която да не е станала поне веднъж в живота си негова жертва, пише „Гардиън”.

На въпроса дали самата тя е преживяла тормоз, Найтли отговори: „Да! Искам да кажа, че всеки го е преживял. Буквално, не познавам жена, която да не е била тормозена по някакъв начин, независимо дали става дума за воайорство, опипване, или заплаха от някой, който казва, че ще ви пререже гърлото, или ще ви удари с юмрук по лицето, ако не удовлетворите желанието му. Напоследък четох за всички предпазни мерки, които жените вземат, когато се прибират вкъщи, за да се уверят, че са в безопасност, и си помислих: „Правя всяка една от тях и дори не мисля за това“.

Найтли вече е говорила за дискомфорта при заснемането на интимни сцени и как се очаква жените да са или флиртуващи любовници или майчински настроени. „Ако участвам в история, свързана с тайнството на майчинството и приемането на променящото се женско тяло, съжалявам, че ще го кажа, но бих го направила само ако режисьорът е жена”./БГНЕС

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448