Ким Кардашиян, агорафобията, пандемията и обирът в Париж, който дълго ще помни

Любопитно 20.07.2021 13:10 Снимка: ДНЕС+

Ким Кардашиян, агорафобията, пандемията и обирът в Париж, който дълго ще помни

Има събития и спомени, които се настаняват трайно в съзнанието и нито милионите долари, нито луксозните почивки и придобивки са в състояние да ги заличат напълно. Или поне не толкова бързо, колкото бихме искали.

Подобен е случаят с Ким Кардашиян и кошмара, който преживява в Париж, когато въоръжени нахлуват в хотела й през 2016 г. и я обират. Споменът от този ден продължава да изниква периодично и неканено в съзнанието й, като последно се случва по време на пандемията.

Наскоро Ким разказа подробно какво е било усещането в бонус клип от последния сезон на риалити поредицата Keeping Up with Kardashians.

Пред сестра си Клоуи тя обяснява защо решението й да се скрие от прожекторите по време на локдауна е било "много разумно". Една от основните причини за постъпката й е въпросният въоръжен обир в Париж, след който също се покрива за известно време.

Ким казва, че след случая във френската столица се е чувствала така сякаш страда от агорафобия (вид тревожно състояние). "Мразех да излизам, не исках никой да знае къде съм и не исках да ме виждат. Изпитвах силна тревожност", разказва звездата по време на специалния епизод.

И продължава с откровенията, като разкрива, че "точно е започнала да пътува", когато пандемията е дошла и, за съжаление, е трябвало пак да се изолира.

И тогава отново я застигат някои ужасяващи спомени от травмиращото събитие, които я карат да се почувства като човек с психически проблеми, или "луда", както тя самата казва.

Именно заради тези неприятни усещания тя за пореден път губи желание да напуска дома си, както и да общува с хора./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448