Ким и Кание отдавна са разделени

Любопитно 16.01.2021 19:10 Снимка: ДНЕС+

Ким и Кание отдавна са разделени

Втора седмица в медиите трескаво се обсъждат слухове за възможния развод на 40-годишната Ким Кардашян и 43-годишния Кание Уест.

Самите звезди все още не са дали никакви коментари, но новините от запознати за връзката на двойката продължават да се появяват в медиите. Наскоро анонимен източник разкри пред Us Weekly, че всъщност Ким и Кание отдавна не живеят под един покрив. Той каза, че през последните няколко месеца двойката се е държала на разстояние една от друга, за да не наранява психиката на децата с постоянните им кавги. „Ким и Кание нямаха друг избор, освен да живеят отделно, тъй като напоследък връзката им стана наистина токсична. Те имаха големи надежди за края на 2020 г., искаха да намерят начин за подобряване на отношенията и от време на време се виждаха точно с тази цел. Но в един момент кавгите се превърнаха в истински скандали и конфронтация. Тъй като никой от тях не искаше всичко това да се вижда от децата, те се живееха разделени”, изтъкна анонимният запознат с проблемите на двойката.

Друг източник поясни, че Ким и Кание са имали много голям сблъсък в края на миналия месец: според него тогава рапърът кипнал от яд и се развикал на Ким, след което тя била много обидена от него. Той предположи, че именно тази кавга е била последната капка в решението им да подадат молба за развод.

Според друга версия обаче, последната капка са слуховете за любовната връзка на Kание с известния блогър Джефри Стар, който е откровен гей и е запален по модата. Тези разговори, между другото, по-късно бяха наречени мръсни спекулации от вътрешни лица.

Друг източник поясни, че месеци наред Кардашян е криела от обществеността сериозността на брачните им проблеми и през цялото това време тя е работила с адвокати, за да изготви споразумение за развод. Ким иска да разрешат нещата, преди официално да подадат молба за развод. „Затова Ким беше потресена, когато видя всички медийни съобщения за проблеми в брака им, които се появиха в началото на януари”, каза източникът.

Ще припомним, че по-рано тази седмица запознати казаха, че четирите деца на Ким и Кание дори не знаят за предстоящия развод на родителите си. Ситуацията не им се струва странна, защото те вече са свикнали с факта, че баща им вече прекарва много време в друг щат.

Близки и приятели на двойката твърдят, че Ким живее с децата в Лос Анджелес, а Кание е ангажиран в работни проекти в Уайоминг.

Проблемите в брака на Ким Кардашян и Кание Уест станаха известни публично в разгара на предизборната кампания на рапъра, който се кандидатира за президент на САЩ. След това, по време на едно от официалните си изказвания на среща с избиратели, Кание каза със сълзи на очи, че настоявал за аборт, когато Ким била бременна с най-голямата им дъщеря Норт. По-късно се оказа, че поведението на Уест било толкова емоционално поради обострянето на биполярно му разстройство. След този инцидент подробности за трудните отношения на съпрузите започнаха да валят в медиите. Kaние пишеше противоречиви туитове, а според слуховете Ким искала да го изпрати в болницата за лечение против неговата воля.

В същото време запознати твърдят, че съпрузите все още не са готови за развод, искрено се обичат и правят всичко възможно, за да запазят брака си. /БГНЕС

CHF CHF 1 1.77577
GBP GBP 1 2.25956
RON RON 10 4.01204
TRY TRY 10 2.24357
USD USD 1 1.62269