Кичка Бодурова заряза публика на концерт в Пловдив, напразно я чакаха 600 души

Любопитно 25.09.2023 19:10 Снимка: ДНЕС+

Кичка Бодурова заряза публика на концерт в Пловдив, напразно я чакаха 600 души

Организаторите: Съжаляваме само за феновете ѝ, които бяха дошли напразно.

Кичка Бодурова заряза публика от около 600 души в събота вечерта в лятно кино “Орфей” в Пловдив и не се появи да пее, въпреки че беше дошла, за да участва в последния ден на тазгодишния фестивал “Арт будилник”. Това разказаха в многобройни постове във фейсбук очевидци, които са били на мястото.

Проявата е била обявена като концерт-спектакъл на Кичка Бодурова с вход свободен. Това е било второто събитие за този ден, като два часа по-рано на същата сцена са били Богдана Карадочева и Стефан Димитров, за да представят новата си книга и да пеят. Събитията “Арт будилник” се организират вече второ лято в различни градове на страната с подкрепата на съответните общини. Те по принцип са с вход свободен, но не са благотворителни и участниците получават хонорари.

Според очевидци щом свършила изявата на Богдана и Стефан и публиката излязла, Кичка Бодурова започнала да прави проба на звука, след това се прибрала в гримьорната, за да се гримира. Публиката за нейната изява влязла и започнала да чака, като чак 40 минути след обявения за начало час било съобщено, че по решение на певицата няма да има концерт. Организаторите от “Арт будилник” казаха пред “24 часа”, че са се съобразили с всички технически изисквания на озвучителя на Кичка Бодурова, които им били представени предварително, и съжаляват единствено за феновете на певицата, които напразно са я чакали. Самата певица написа във фейсбук профила си в неделя сутринта, че си е тръгнала по здравословни причини, но после изтри този пост.

CHF CHF 1 2.04563
GBP GBP 1 2.31259
RON RON 10 3.92982
TRY TRY 100 5.55708
USD USD 1 1.82583