Кейт Мидълтън си направи селфи на пазара в Лийдс

Любопитно 02.02.2023 11:32 Снимка: ДНЕС+

Кейт Мидълтън си направи селфи на пазара в Лийдс

Ако в британското кралско семейство има човек с ненакърнен авторитет, то това е Кейт Мидълтън. Принцесата на Уелс винаги запазва самообладание, няма противоречиви обществени прояви и винаги знае какво да каже (или да премълчи).

Вероятно точно това обяснява голямата любов, на която се радва настоящата принцеса на Уелс. Любов, достойна за приказка - където и да се появи Кейт, я чакат десетки щастливи поданици, които биха направили всичко за ръкостискане или снимка с нея.

След като преди ден обяви новата си инициатива, свързана с Центъра за ранно детско развитие към Кралската фондация, Мидълтън се отправи на посещение в Лийдс, където да разкаже повече за Shaping Us.

Снимка 604786

 

Градът в северна Англия има специално значение за нея, защото от там е баща й Майкъл Мидълтън, а родословното дърво на фамилията се простира векове назад в историята на Лийдс. Кейт посети и известния пазар Къркгейт в града, съобщават от People.

Снимка 604788

 

Именно там тя разговаря със събралото се множество, като обърна специално внимание на майките с деца, за да им разясни голямото значение на първите пет години за формирането на детския мозък.

На Къркгейт Мидълтън беше спряна от мъж, който я помоли да си направи селфи с нея. "Извинявайте. Много съм нервен", й каза той, докато се опитва да превключи предната камера на телефона си. "Не се притеснявайте. Всичко е наред. Всички понякога сме нервни", е отговорът на Кейт, с който принцесата на Уелс за пореден път спечели поданиците си.

CHF CHF 1 2.01114
GBP GBP 1 2.29006
RON RON 10 3.93195
TRY TRY 100 5.66429
USD USD 1 1.83543